Λεβέντης: O Κυριάκος με έπεισε ότι είναι ο Κυριάκος και όχι ο γιος Μητσοτάκη

0

«Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα μιας γενιάς που μετά τα γεγονότα του ’65, αισθανθήκαμε σαν χώρος, στο χώρο του κέντρου, ότι πληγήκαμε από την οικογένεια Μητσοτάκη και είχαμε αρνητικό ηλεκτρισμό», δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το απόγευμα, ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πρόσθεσε ότι «σήμερα, ο Κυριάκος -ειλικρινά δεν το περίμενα- με έπεισε ότι είναι ο Κυριάκος, δεν είναι ο γιος Μητσοτάκη, παραδέχτηκε και κάποια λάθη που έκανε ο πατέρας του και ουσιαστικά θέλησε να είναι ο Κυριάκος. Εγώ σαν Βασίλης Λεβέντης δεν θα μπορούσα να του αρνηθώ. Συζητήσαμε πολλά θέματα και βεβαίως την πορεία της διαπραγμάτευσης και η δυσκολία θα είναι στη Βουλή».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης «ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι ο κ. Τσίπρας είναι αρχομανής και θα πάει μέχρι τέλους θα γαντζωθεί και όπου τον βγάλει. Και αν τα ψηφίσει όλα ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, ρώτησα τον κ. Μητσοτάκη μέχρι που θα βγει, μου απάντησε ότι τα ψωμιά του είναι λίγα μετά την ψήφιση των μέτρων και το πολύ-πολύ να φθάσουμε στο τέλος του 2017 και μετά βλέπει ο κ. Μητσοτάκης την κατάρρευση του κ. Τσίπρα».

Ο πρόεδρος της ΕΚ επανέλαβε στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την άποψή του για συναίνεση: Είπα ότι οι κυβερνήσεις οι αυτοδύναμες πτώχευσαν τη χώρα και έβλαψαν τη χώρα.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απάντηση