Κυβέρνησέ με σε παρακαλώ! (Άρθρο από την Αργυρώ Θεοτοκάτου)

0

image

Είναι η πρώτη φορά που σύσσωμη η πολιτική και οικονομική ηγεσία του τόπου, ήτοι κόμματα, τοπική αυτοδιοίκηση, τράπεζες, επιμελητήρια και μαζί με αυτούς και όλη η κοινωνία,εκλιπαρούν μία κυβέρνηση… να κυβερνήσει!

Είναι η πρώτη φορά, που κανένας! λίγο πριν από μία τεράστια οικονομική και εθνική καταστροφή, δεν ζητά από μία κυβέρνηση να κάνει εκλογές, ή να παραιτηθεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη για να κυβερνήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη για να φέρει την Ελλάδα σε μία καλύτερη μοίρα. Το σύνθημά του ήταν η Ελπίδα.

Όλοι ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ, να φέρει αυτή την καλύτερη ημέρα. Κανείς δεν τον εμποδίζει. Με τους δανειστές διαπραγματεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχει ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία. Δεν του επιτρέπεται να αναζητά ευθύνες, ούτε στην αντιπολίτευση, ούτε σε συνωμοσίες-φαντάσματα.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έμειναν 15 «καυτές» ημέρες να πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό για το οποίο ψηφίστηκε! Μετά.. το χάος! Με λίγα λόγια να αναλάβει τις ευθύνες του!

Όλη η Ελλάδα, κυριολεκτικά «ξαναμμένη» λέει στον ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνησέ με σε παρακαλώ! Κι ας είναι η πρώτη και τελευταία σου φορά…

Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.gr

Leave a Reply