Ημερίδα Σακχαρώδης Διαβήτης- Νεανικός, Ινσουλινοεξαρτόμενος, Διαβήτης Τύπου 1

0

image

Το Διαβητολογικό Κέντρο του ΙΑΣΩ GENERAL, διοργανώνει την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, στο ALKYON HOTEL στο Βραχάτι Κορινθίας, Ημερίδα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης- Νεανικός, Ινσουλινοεξαρτόμενος, Διαβήτης Τύπου 1»

Η συνεχώς αυξανόμενη τάση του Νεανικού Διαβήτη, έχει ως αποτέλεσμα σε πάρα πολλές αίθουσες να υπάρχουν πολλά παιδιά ινσουλινοεξαρτώμενα, Τύπου 1 καθώς και σε πολλούς εργασιακούς χώρους.

Για το λόγο αυτό, πολλές φορές οι εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες έρχονται αντιμέτωποι σε έκτακτα περιστατικά (π.χ. υπογλυκαιμία).

Σκοπός της Ημερίδας, είναι να ενημερώσουμε και να «εκπαιδεύσουμε» τους εκπαιδευτικούς, τους επαγγελματίες αλλά και όλους όσοι είναι κοντά σε ένα παιδί με Νεανικό Διαβήτη, για το τι πρέπει να γνωρίζουν και το τι πρέπει να κάνουν σε έκτακτη περίπτωση.

Σε συνημμένα αρχεία θα βρείτε το Δελτίο Τύπου και την Αίτηση Συμμετοχής.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα ήταν εξυπηρετική η δήλωση της συμμετοχής σας στο email e.drakopoulou@kartadiaviti.gr ή με ένα fax στο2106520082 (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε σε συνημμένο αρχείο.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι Δωρεάν.

Leave a Reply