Ξεκινάει το πρωτάθλημα!

0

SUPERLEAGUE_654_355

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 18:30, έπειτα από, περίπου, δύο ώρες, η συνάντηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας με τον Σταύρο Κοντονή και αυτό που προκύπτει είναι… φως στο τούνελ!

Κατά την αποχώρησή του από το υπουργείο, πρώτος ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, αποκάλυψε τη δέσμευση ΟΛΩΝ των πλευρών να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 Σεπτεμβρίου, το άλλο Σάββατο δηλαδή. Όπως, μάλιστα, αποφασίστηκε, η… σέντρα θα γίνει κανονικά, με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής, ενώ, παράλληλα, δόθηκε και άτυπη παράταση για τις εγγυητικές.

Όπως μετέδωσε λίγο αργότερα, δε, ο Σάββας Λιβάνιος στον ΣΠΟΡ FM, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το χθεσινό ρεπορτάζ του sport-fm.gr, οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας θα ζητήσουν να έρθει ΞΑΝΑ η αντιπροσωπεία της FIFA στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνει η περιβόητη συνάντηση και να δοθεί οριστικά λύση στο θέμα της διαιτησίας, για να… κυλήσει, επιτέλους, η μπάλα στο χορτάρι!

Η παγκόσμια ομοσπονδία, θυμίζουμε, εμφανίζεται έτοιμη να βρεθεί εκ νέου στη χώρα μας, πιθανότατα τη Δευτέρα (5/9), παρά το «φιάσκο» της περασμένης Τρίτης…

Leave a Reply