Κουπόνια αξίας 50€ στον ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο η Γιάννα μπορεί να τα πάρει αυτά!

0

Κουπόνια αξίας 50€ στον ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο η Γιάννα μπορεί να τα πάρει αυτά!

Έξαλλοι έγιναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν το κόμμα τους μοίρασε κουπόνια αξίας 50 ευρώ, τα οποία θα έπρεπε να τη σειρά τους να μοιράσουν εκείνοι στους ψηφοφόρουςτους προς ενίσχυση του κόμματος.

Είναι γνωστή πρακτική των κομμάτων της Αριστεράς να μοιράζουν κουπόνια για την ενίσχυση των ταμείων τους. Αλλά αυτό που περιγράφει σήμερα ο Μικροπολιτικός στα Νέα δεν έχει ξανασυμβεί.

Στους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοιράστηκαν χθες κουπόνια αξίας 10.000 ευρώ στον καθένα. Αλλά αυτό δεν ήταν το πρόβλημα. Εκείνο που προκάλεσε αντιδράσεις και αιχμές από σύσσωμη την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως το κάθε κουπόνι κόστιζε 50€!

Δεν ήταν λίγοι οι βουλευτές που αναρωτήθηκαν σε ποιους ακριβώς θα μπορέσουν να πουλήσουν κουπόνια 50€ αυτή την εποχή και όταν την εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία θα έπρεπε να απευθυνθούν οι βουλευτές είναι εργαζόμενοι και άνεργοι.

Κάποιοι μάλιστα δεν… άντεξαν και είπαν πως αυτά τα κουπόνια, μόνο η Γιάννα Αγγελοπούλου θα μπορούσε να τα αγοράσει!

Τα σχόλια… φαρμάκι με αφορμή τα κουπόνια έγιναν μόλις δυο μέρες μετά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την πρόεδρο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή. Και είναι σαφές πως το όνομα της κας Αγγελοπούλου δεν χρησιμοποιήθηκε τυχαία…

Μετά τις αντιδράσεις, τα κουπόνια επιστράφηκαν και θα αντικατασταθούν με άλλα των 2,5€ και 10€.

Leave a Reply