Κοινές συνεντεύξεις τύπου ζήτησε για τα σημαντικά θέματα ο Βασιλης Νανοπουλος

0

Συγχαρητήρια στους αρμόδιους του Δήμου Κορινθίων οι οποίοι αφού κατηγορούσαν ψευδώς ότι ποτέ το Επιμελητήριο δεν υπέβαλε σχετικό αίτημα, μετά από μήνες παραδέχθηκαν επιτέλους σήμερα με το δελτίο τύπου τους, ότι πράγματι το Επιμελητήριο υπέβαλε την 6 Μαΐου 2016 επίσημο αίτημα παραχώρησης του χώρου του Φλοίσβου από το Λιμενικό Ταμείο για την πραγματοποίηση της έκθεσης το 2016.  Έστω και αργά αποφάσισαν να αποδεχθούν την αλήθεια.

image

Συγχαρητήρια. Ελπίζω στις επόμενες ενέργειες τους, οι οποίες δυστυχώς ρυθμίζουν τη ζωή των Κορινθίων, να αποκτήσουν τη δυνατότητα να βλέπουν την πραγματικότητα έγκαιρα.

Εμείς τους αφήνουμε στο μικρόκοσμο τους για το θέμα της έκθεσης και προχωράμε χωρίς αυτούς. Οι Κορίνθιοι έχουν πλέον καταλάβει ποιοί είναι οι “ψεύτες” και οι “παραμυθατζήδες”. Για να μην ταλαιπωρούμε τους Κορινθίους με δελτία τύπου προτείνω στο εξής να δίνουμε με τον κ Πνευματικό κοινές συνεντεύξεις τύπου για κάθε θέμα σημαντικό και η αρχή ας είναι το θέμα της έκθεσης . Μέχρι τότε συνιστώ σε όλους τους δημότες να αναζητούν και τις δυο απόψεις για να κρίνουν και να σχηματίσουν γνώμη – πολλά ΜΜΕ ή blogs δημοσιεύουν αποκλειστικά την άποψη του κ. Πνευματικού και ποτέ τη δική μας.

Leave a Reply