Επιθετική ανακοίνωση Ραψωματιώτη

0
ραψω
Η ΛΑΣΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΡΩΝΕΙ ΛΙΓΟ, ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ, ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε θέση ως προς τις εκδηλώσεις φιλίας ή ζυγίσματός μας προς το όφελος ή όχι του Δήμου, μετά από τις πρόσφατες δηλώσεις των αντιμαχόμενων πλευρών στο Δήμο Κορινθίων.

Οι δημότες του Δήμου μπορούν να κρίνουν και με βάση τα λεγόμενα, αλλά κυρίως με τα αποτελέσματά τους.

Ως επιχειρηματίες στο χώρο της διαχείρισης των απορριμμάτων έχουμε πολλές φορές δεχτεί επιθέσεις, αλλά το μόνο που έχει σημασία είναι το ότι επειδή είμαστε «καθαροί», έρχεται πάντα η στιγμή που αναδεικνύεται η αλήθεια της προσφοράς μας στην τοπική κοινωνία και την επιχειρηματικότητα.

Το τραγικό δε, είναι ότι έχουμε ακούσει πολλές φορές ανθρώπους που μας έχουν πολεμήσει, είτε απευθείας, είτε από πίσω μας, ύπουλα, να έρχονται στο τέλος να μας λένε ευθαρσώς ότι μας βοήθησαν κιόλας …

Η επιχειρηματική μας προσπάθεια έχει πάρει το δρόμο της, και μόνο αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς.

Η λάσπη μπορεί να σε λερώνει λίγο, προς στιγμήν, αλλά αυτός που βρίσκεται μέσα στο λάκκο για να την πετάξει, του μένει πάντα επάνω του.

Εργαζόμενοι, συνεργάτες και ιδιοκτήτες του ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Π. κ΄ Δ. ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ προχωράμε με πείσμα και θα τα καταφέρουμε.

Ραψωματιώτης Δημήτρης

Leave a Reply