Καμίνια: Εξαφανίστηκε 14χρονη – SOS από το Χαμόγελο του Παιδιού

0

ImageHandler (1)

Τα ίχνη της χάθηκαν χθες – Εχει κόκκινα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,52 μ. και βάρος 50 κιλά

Αντιμέτωπη με ένα δράμα είναι ακόμη μία οικογένεια, μετά την εξαφάνιση της 14χρονης κόρης τους. Η εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει κινητοποιήσει σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα, ώστε να βρεθεί σώος.

Αυτή τη φορά, η εξαφάνιση της 14χρονης Βάγιας Χ. που εξαφανίστηκε στις 3 Μαρτίου, στις 13:00, από την περιοχή των Καμινίων, έρχεται να προσθέσει μεγαλύτερη αγωνία σε όλους όσοι προσπαθούν να βοηθήσουν.

Η 14χρονη Βάγια, για όποιον τυχόν τη συναντήσει, έχει κόκκινα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,52 μ. και βάρος 50 κιλά. Επιπλέον, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν, μαύρη ζακέτα με κουκούλα, μαύρα μποτάκια και σχολική τσάντα μαύρου-ροζ χρώματος.

Ιδιαιτέρως ανησυχεί η οικογένεια της Βάγιας, που ελπίζει με τη βοήθεια όλων σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Leave a Reply