Η Συριζαια…

0

θαυ

Τη Δευτέρα, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στο Star, ήταν καλεσμένος ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο πρόεδρος του Ποταμιού κατά τη διάρκεια της εκπομπής είχε συνομιλία με ένθερμη ψηφοφόρο του Αλέξη Τσίπρα με την οποία διαφώνησε στο κατά πόσο ο πρωθυπουργός έχει πει όλο αυτό το διάστημα της διακυβέρνησής του ψέματα στον ελληνικό λαό.

Στην τοποθέτηση του κ. Θεοδωράκη ότι ο Τσίπρας είπε ψέματα στον ελληνικό λαό η ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ τον υπερασπίστηκε λέγοντας:

«Δεν το δέχομαι, μην το ξαναπείτε. Δεν είπε ψέμματα, απλά υποσχέθηκε κάποια πράγματα που ήθελε να τα κάνει. Ποια είναι τα ψέμματα; Είπε για τον ΕΝΦΙΑ ότι θα τον καταργήσει. Μπόρεσε; Οι δανειστές μας πιέζουν και τον πιέζουν και τον ίδιο».

Κάνοντας μία μικρή έρευνα για τη «θαυμάστρια» του Αλέξη Τσίπρα που κέρδισε τις εντυπώσεις με το πάθος της για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, βρήκαμε πως η ζωή της έχει αρκετό ενδιαφέρον. Στο παρακάτω βίντεο θα την απολαύσετε σε ρόλο πεθεράς να τρώει ακρίδες και γρύλους δίπλα από τη ξανθιά καλλίγραμμη Πετρούλα Κωστίδου, σε εκπομπή που παρουσίαζε ο Βαγγέλης Περρής.

πηγη

Απάντηση