Η πρόταση μας για την Κυριακή

0

Amabile! Μια περιπλάνηση στους κόσμους των Prokofiev, Debussy & Brahms με τους Αυγουστίνο Μουστάκα στο βιολί και Φανή Γεβετζή στο πιάνο.

Αυγουστίνος Μουστάκας – Φανή Γεβετζή
Μια όμορφη συνεργασία κι ένα ξεχωριστό ντούο βιολί – πιάνο που θα απολαύσουμε αυτήν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Καλογεροπούλειου σε ένα ρεσιτάλ με τον τίτλο “Amabile”.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γιώργος Δεμερτζής.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σας περιμένουμε!
Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Ο Αυγουστίνος Μουστάκας γεννήθηκε στην Αθήνα τo 1982. Σπούδασε βιολί με τον Παντελή Δεσποτίδη και ανώτερα θεωρητικά με τον Μπάμπη Κανά (Πτυχία Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας & Δίπλωμα Σύνθεσης). Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ καθώς και απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του ίδιου τμήματος, με εξειδίκευση στο κουαρτέτο εγχόρδων και καθηγητές τον Γιώργο Δεμερτζή και τον Παύλο Σεργίου. Υπήρξε μέλος της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρα Νέων – ΑΣΟΝ, ιδρυτικό μέλος του Κουαρτέτου Εγχόρδων – ΑΣΟΝ και υπεύθυνος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του. Διδάσκει βιολί και μουσική δωματίου στο Εράτειο Ωδείο Βριλησσίων και στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.

Η Φανή Γεβετζή γεννήθηκε στο Ρέθυμνο όπου ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε μικρή ηλικία με τη Diana Naghi. Ολοκλήρωσε τις ωδειακές σπουδές της στην Αθήνα αποκτώντας Δίπλωμα Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί, καθώς και Πτυχιο Φούγκας στα Ανώτερα Θεωρητικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου με σπουδαίους σολίστ όπως η Ναταλία Μιχαηλίδου, η Έφη Αγραφιώτη, η Δόμνα Ευνουχίδου, ο David Lively και άλλοι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και έχει παρακολουθήσει το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Μουσική, Κουλτούρα και Επικοινωνία” και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Ιστορία, Θεωρία, Σύνθεση και Ερμηνεία της Έντεχνης Μουσικής” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εργάζεται ως καθηγήτρια πιάνου στο Ωδείο Κωστέα-Γείτονα και στο Ωδείο του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος (Αράτου 74, Κόρινθος)

Πληροφορίες: Γραμματεία Καλογεροπούλειου Ωδείου, τηλ: 2741022385

Καθημερινές:16:00 – 21 :00, Σάββατο 10:00 – 14:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Απάντηση