Για ακόμα μια χρονιά ο Ρ.Ο Κόρινθος δωρίζει τη γραφική ύλη για τα κοινωνικά φροντιστήρια

0

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Ροταριανός Ομιλος “Κόρινθος” στηρίζοντας το τεράστιο έργο του Κοινωνικού φροντιστηρίου δώρισε όλη τη γραφική ύλη για τη σχολική χρονιά. Μάλιστα φετος σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Οικονόμου δωρίστικε ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα αλλά και κορνίζες για φωτογραφίες. Οι καθηγητές των κοινωνικών φροντιστηρίων είναι εθελοντές και είναι η Πέμπτη χρονιά λειτουργίας του θεσμού από τον οποίο έχουν περάσει πάνω απο 1200 παιδιά. Ο Ροταριανός Ομιλος Κόρινθος εχει θέσει τα μέλη του στη διάθεση των ανρώπων που τρέχουν τα κοινωνικά φροντιστήρια. Τη γραφική ύλη παρέλαβαν από κοινού ο διευθυντής των φροντιστηρίων Βλάσσης Ανδρικόπουλος και ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κ. Παρτσινέβελος που στάθηκαν στη σημασία του εθελοντισμού. Τον Ομιλο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Ευθύμιος Τσαρμπός, η εψηφισμένη πρόεδρος Ιωάννα Κοσμά και το μέλος Νικος Γκέλης.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ομίλου αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο που γίνεται στα κοινωνικά φροντιστήρια αναφέροντας και την παράμετρο ότι δίνουν τη δυνατότητα σε νέους εκπαιδευτικούς να πάρουν εργασιακή εμπειρία.

Η κ. Κοσμά αναφέρθηκε στη διαθεση των μελών για προσφορά ανώ ο κ. Γκέλης είπε πως σκοπός είναι να υπάρχει μια συνέχεια στο έργο του Ομίλου με τη στήριξη των δομών που λειτουργούν στην τοπική κοινωνία.

 

Leave a Reply