Φέτος τα Χριστούγεννα, η γιορτή είναι στο MARE WEST

0

Ο Άγιος Βασίλης υποδέχεται μικρούς και μεγάλους όλο τον Δεκέμβριο με γιορτινές ιστορίες, χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, ατμοσφαιρική μουσική και μαγευτικά εργαστήρια
Μαζί και το Χαμόγελο του Παιδιού σε ένα χριστουγεννιάτικο bazaar
Μην πας μακριά! Τα Χριστούγεννα έρχονται στο MARE WEST

image

(Κόρινθος, 8 Δεκεμβρίου 2015): Το εμπορικό πάρκο Mare West «ντύνεται» γιορτινά και μαζί με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, ετοιμάζει μοναδικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Από την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ο Άγιος Βασίλης καταφθάνει στο MARE WEST με το φανταστικό τραινάκι και κάνει ατελείωτες βόλτες με τα παιδιά. Την ίδια μέρα τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου στολισμού ανάβουν και οι εκδηλώσεις ξεκινούν με γιορτινά παραμύθια, διασκεδαστικά εργαστήρια, μαγευτικές παραστάσεις και απολαυστική μουσική!
Ιστορίες για τα παιδιά με τον Άγιο Βασίλη και το αγαπημένο του ξωτικό Πόκο, κατασκευές στολιδιών, γιορτινό face painting, μαγικές βαλίτσες παραμυθιών και ταχυδακτυλουργικά κόλπα Christmas magic, είναι μόνο μερικές από τις εκδηλώσεις που θα κάνουν τη φαντασία των μικρών και μεγάλων φίλων του MARE WEST να καλπάσει σε χριστουγεννιάτικα μονοπάτια.
Όλες οι εκδηλώσεις είναι ειδικά σχεδιασμένες για να διασκεδάσουν τους μικρούς επισκέπτες του MARE WEST με διαδραστικές δραστηριότητες, ενώ το παιχνίδι θα μπορεί πάντα να συνεχιστεί και στην παιδική χαρά δύο στρεμμάτων!
Ειδικά το Σάββατο 19/12, το Mare West θα φιλοξενήσει στο χώρο του εμπορικού πάρκου το Χαμόγελο του Παιδιού για ένα χριστουγεννιάτικο bazaar, το πρωί και το απόγευμα.
Οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες ξεκινούν όλα τα απογεύματα των καθημερινών από τις 17.00 το απόγευμα, ενώ τις παραμονές και τα Σαββατοκύριακα το κέφι απογειώνεται με ολοήμερη γιορτή. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο link http://www.marewest.gr/

Το παραμύθι ξεκινά και η φαντασία ζωντανεύει φέτος τα Χριστούγεννα στο MARE WEST.

MARE WEST, μην πας μακριά… τα Χριστούγεννα είναι εδώ!

Απάντηση