Έχω ανασφάλειες με την εμφάνισή μου, λέει ο… Mr Grey

0

Έχω ανασφάλειες με την εμφάνισή μου, λέει ο... Mr Grey

Αισθάνομαι ένα κοκαλιάρικο παιδί, εξηγεί

Έχει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμος καθώς πρωταγωνιστεί στην πιο πολυαναμενόμενη κινηματογραφική ταινία όλων των εποχών.

Όμως, ο σταρ της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι» παραδέχεται δημόσια πως έχει αρκετές ανασφάλειες με την εμφάνισή του και συγκεκριμένα με το σώμα του.

Παρά το γεγονός ότι έχει γίνει είδωλο για πολλούς άντρες εκείνος εξηγεί πως βλέπει τον εαυτό του σαν ένα κοκαλιάρικο παιδί.

Μιλώντας στην εφημερίδα Independent εξομολογήθηκε: «Νομίζω πως είμαι όπως όλοι οι άλλοι, έχω τεράστια κολλήματα με την φυσική μου κατάσταση. Από μικρός αισθανόμουν κοκαλιάρης και μικρόσωμος. Τώρα είμαι 32 χρονών και έχω τις ίδιες ακριβώς ανασφάλειες με τότε και κάθε φορά που βλέπω τον εαυτό μου το μόνο που διακρίνω είναι ένα κοκαλιάρικο παιδί και δεν μου αρέσει».
«Δεν παίζει ρόλο πόσες φορές φωτογραφίζεσαι χωρίς μπλούζα με τους φωτογράφους να λένε: «Είσαι υπέροχος , βάλε και άλλο λάδι ” και όλα αυτά , έχεις όλα αυτά βαθιά ριζωμένα στο μυαλό σου – ανασφάλειες για τον εαυτό σου. Ακόμη και αν όλοι άνθρωποι στον κόσμο σου λένε τέτοια πράγματα δεν μπορούν να το αλλάξουν αυτό. Είχα μόνο 4 εβδομάδες να προετοιμαστώ για αυτόν τον ρόλο. Θα ήθελα περισσότερο χρόνο. Αλλά όπως είπα , δεν νομίζω ότι θα είμαι ποτέ χαρούμενος με την εμφάνιση μου», κατέληξε.

Leave a Reply