Εσπερίδα με θέμα «Επαγγελματικές Προοπτικές στον Αγροδιατροφικό Τομέα»

0

H Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης διοργανώνει Εσπερίδα με θέμα «Επαγγελματικές Προοπτικές στον Αγροδιατροφικό Τομέα». Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει τα ερευνητικά προγράμματα του Ιδρύματος, με έμφαση στις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και το Κέντρο Ελιάς Βορείου Ελλάδος, το οποίο συγκροτήθηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες το ελαιοπαραγωγών σε θέματα παραγωγής, τυποποίησης και επιχειρηματικότητας.

image

Συνοπτική αναφορά θα γίνει και στα εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και στα προγράμματα οικονομικής βοήθειας και υποτροφιών.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 στις 7:00μμ, στην Αίθουσα Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου (Πυλαρινού 84) και απευθύνεται σε μαθητές και γονείς, αποφοίτους, επαγγελματίες και τοπικούς φορείς.

image

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι ένας κοινωφελής εκπαιδευτικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1904  στη Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του επαρχιακού πληθυσμού της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Τα κύρια εκπαιδευτικά της τμήματα είναι: Παιδικός Σταθμός/Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό/Επαγγελματικό Λύκειο), το Τμήμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κολέγιο Περρωτής, και το Τμήμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής.

Απάντηση