37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας με 28 συμμετοχές

0

image

Το Ξυλόκαστρο & τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι έτοιμα να υποδεχθούν τα 28 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στο  37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας τον 2ο αγώνα  του θεσμού των Χωμάτινων Ράλι 2016 .

Η διαδρομή ετοιμάστηκε και έγιναν οι απαραίτητες βελτιώσεις με τις οδηγίες του Σωτήρη Οικονόμου  με την τεχνική βοήθεια του Δήμου και στη  κοσμοπολίτικη Μαρίνα Ξυλοκάστρου το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 21.00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα με  παρουσίαση των πληρωμάτων , από τον Αποστόλο Παλάτο.

Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει την Κυριακή 19 Ιουνίου 10.00 το πρωί στην πανέμορφή ειδική της Ζήρειας μήκος 9,98χλμ που θα γίνει 3 φορές .
Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 62,74χλμ και service park θα βρίσκεται στο parking του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας που θα είναι και το κέντρο του αγώνα.  

Δείτε εδώ τις συμμετοχές και το έντυπο πρόγραμμα του αγώνα .

Χορηγοί της διοργανώσης

Η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά στην Κόρινθο , και για φέτος είναι  στο πλευρό της Λέσχης μας, στηρίζοντας και αυτή την διοργάνωση .

Τον αγώνα μας στηρίζει και η εταιρία ανταλλακτικών Ashika Auto Parts 

Θεσμικός Χορηγός

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που πάντα στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αποφάσισε να εντάξει τον αγώνα μας στο πλούσιο αθλητικό καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του .  

Συνεχή ενημέρωση από την ιστοσελίδα http://www.rallysprint.gr

Το Γραφείο Τύπου
Του 37ου Rally Sprint Τρίκαλα Κορίνθιας

Leave a Reply