Επεισοδιακή η βράβευση του Σάκη Ρουβά για τον «Διόνυσο»

0

761044_ρουβ

 

Μέσα σε αντιδράσεις, τόσο από μερίδα του κοινού, όσο και από την ηθοποιό Χρυσούλα Διαβάτη, παρέλαβε το βραβείο του ο Σάκης Ρουβάς στην απονομή των Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Χορού 2014. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουβάς τιμήθηκε με το Βραβείο Αρχαίου Δράματος για την ερμηνεία του ως Διόνυσος στην τραγωδία “Βάκχες” του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Την ώρα που ο Ρουβάς πήγαινε για να παραλάβει το βραβείο του κάποια από τα κοινό φώναξε με “τι εφόδια παραλαμβάνει αυτό το βραβείο”. Ετοιμόλογος ο τραγουδιστής και ηθοποιός απάντησε: “Με την ψυχή μου, κυρία μου”.

 

 

761051_14761089

Ο Σάκης Ρουβάς παραλαμβάνει το “Βραβείο αρχαίου δράματος”, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής βραβείων θεάτρου και μουσικής και βραβείων “Κάρολος Κουν”, στο μέγαρο μουσικής, Αθήνα Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ  

 

Είχε όμως προηγηθεί η Χρυσούλα Διαβάτη η οποία ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει τιμητικό βραβείο αναφέρθηκε σε σταρ που παίρνουν βραβεία ενώ τόνισε ότι αισθάνεται πως ο χώρος της υποκριτικής έχει γίνει πλέον ξέφραγο αμπέλι κι πως “όλοι πια έχουν γίνει ηθοποιοί”. Μάλιστα η κ. Διαβάτη έκανε λόγο για “αστυνομία θεάτρου” που πρέπει να “συλλαμβάνει” όσους δεν ανήκουν αμιγώς στον χώρο του θεάτρου κι όμως ασχολούνται με την υποκριτική. Στη συνέχεια κατέβηκε από τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής χωρίς να παραλάβει την διάκριση.

761052_14762046

Η ηθοποιός ΧρυσούλαΔιαβάτη, η οποία αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο “Τιμητική διάκριση διεθνούς θεατρικού ρεπερτορίου” μιλάει στο κοινό κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής βραβείων θεάτρου και μουσικής και βραβείων “Κάρολος Κουν”, στο μέγαρο μουσικής, Αθήνα Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ  

 

Από την πλευρά του ο Σάκης Ρουβάς ανεβαίνοντας στη σκηνή για να πάρει το βραβείο είπε ότι δεν θα επιτρέψει σε καμία αστυνομία θεάτρου να του απαγορεύσει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. “Έχω μάθει να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Leave a Reply