Ο Συνεταιρισμός Υδραυλικών Ν. Κορινθίας και η Μarmoline (Nordia SA) σας προσκαλεί στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30 μ.μ. στο Εμπορικό επιμελητήριο με θέμα: 

• «ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ»

εξωτερική μόνωση των παλιών και νέων κτιρίων για ζέστη το χειμώνα, δροσιά το καλοκαίρι και την αποφυγή της υγρασίας, για εξοικονόμηση ενέργειας εργασία που υπάγεται στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ»  

 

• «ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ»

Χρησιμοποιείται για την αισθητική ανακαίνιση σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες κτιρίων, τόσο για δάπεδα όσο και για τη διακόσμηση τοίχων. Είναι κατάλληλο για εφαρμογές τόσο σε επιφάνειες από λείο μπετόν, όσο και σε παλιές επιφάνειες από παλιό πλακάκι – παλιά μωσαϊκά – παλιές στρώσεις μαρμάρων – σοβά, σε καταστήματα και οικίες σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους, σε μπάνια – σκάλες – κουζίνες – κτιστά κρεβάτια – ντουζιέρες κλπ 

 

Εισηγητές της ημερίδας θα προέρχονται από την πιστοποιημένη εταιρεία marmoline (Nordia sa). Την ημερίδα θα την χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Βασίλης Νανόπουλος και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Γιώργος Κωστήρης.
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΥΝ. Π.Ε.

4ο χλμ Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών, Κόρινθος  

Τηλ: 2741073210 ▪ e-mail: ydrw@otenet.grhttp://www.seyk.gr