Ελένη Μενεγάκη: «Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούργια δεδομένα…»

0

 

Ελένη Μενεγάκη: «Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούργια δεδομένα...»

Οι επώδυνες αποφάσεις στη ζωή της και η εγκυμοσύνη για την οποία -ακόμη- δε μιλά ανοιχτά

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Ελένη Μενεγάκη, που διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς περιμένει το τέταρτο παιδί της, κάνει τον απολογισμό της και αποκαλύπτεται στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την Κάλια Καστάνη (στενούς συνεργάτες της στην εκπομπή της) για λογαριασμό του περιοδικού «Γυναίκα».

Η εμπιστοσύνη στους συνεργάτες της και η εγκυμοσύνη: «Να σου πω κάτι παράξενο; Δεν ανησύχησα ούτε μία φορά φέτος πως θα μπορούσε κάποιος, οποιοσδήποτε, δημοσιογράφος, εικονολήπτης, κάμεραμαν, να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει στον Τύπο για το προσωπικό μου θέμα. Ποτέ. Είμαι σίγουρη για τους δικούς μου ανθρώπους» .

Οι επώδυνες αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρει: «Και στα δυο  κομμάτια της ζωής μου- τη δουλειά και τα προσωπικά- έχω πάρει επώδυνες αποφάσεις. Δεν ήταν αποφάσεις του ενός λεπτού. Με απασχολούσαν πολύ και για μεγάλα χρονικά διαστήματα: για έναν χρόνο, δυο, μπορεί και παραπάνω. Δεν μπορώ να πάρω εύκολα μια απόφαση, αλλά άμα την πάρω την υποστηρίζω με νύχια και με δόντια».

H προσαρμογή της ζωής της σε νέα δεδομένα: «Έχω πάντα μια βάση, στο χαρακτήρα μου, στον τρόπο που κινούμαι και φέρομαι. Αλλά έχω προσαρμοστεί στα καινούργια πράγματα που μου έφερε η ζωή, τα καλά και τα κακά, μαθαίνοντας να προχωρώ με νέα στοιχεία στο χαρακτήρα μου. Μάλλον με αυτά οπλίζομαι για να αντιμετωπίζω τη συνεχή αναταραχή στην οποία βρίσκομαι τον τελευταίο χρόνο. Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος πως επειδή διασκεδάζω πολύ μέσα στην εκπομπή, όλα είναι ρόδινα στη ζωή μου».

Τα προβλήματα του γάμου με τον Γιάννη Λάτσιο και το νέο ξεκίνημα με τον Μάκη Παντζόπουλο: «Αν μη τι άλλο, ο κόσμος ξέρει πως δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Ο γάμος μου είχε προβλήματα. Τελείωσε. Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω […] Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούργια δεδομένα…».

Leave a Reply