Ελενα Ραπτη…..power !!!

0

Ελενα Ραπτη

Οι οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική την αναζωογονούν. Οι βουτιές της είναι η χαρά των παπαράτσι, αφού απαθανατίζουν την καλλονή Έλενα Ράπτη με τα μπικίνι της.

Η Θεσσαλονικιά βουλευτής Έλενα Ράπτη, ό,τι κι αν γίνει από όπου κι αν δεχθεί πρόσκληση ψηφίζει δαγκωτό Χαλκιδική.

Είτε μόνη της είτε με τον σύντροφό της, η βουλευτής της Νέας δημοκρατίας περνάει το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της στην Κρυοπηγή, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, εκεί που διατηρεί το ξενοδοχείο Villa George, ο θείος της Γιώργος Τσουλίδης, αδελφός της μητέρας της.

Η Έλενα Ράπτη, από την εποχή που την πρωτογνώρισε ο κόσμος μέσα από τις δραστηριότητές της στα Κοινά του Δήμου και την προσφορά της στο Ορφανοτροφείο Άγιος Στυλιανός και έπειτα με την εκλογή της στο Κοινοβούλιο, μπορεί να κρατάει χαμηλούς τόνους, αλλά τα καλοκαίρια δεν λέει όχι στα μπικίνι.

 

Άλλωστε η βουλευτής είναι ο αγαπημένος στόχος των παπαράτσι, αφού η πρόσβαση στην παραλία του ξενοδοχείου δεν είναι ακατόρθωτη. Η καλλονή πολιτικός είναι ανάμεσα στις ωραιότερες γυναίκες που πέρασαν από την Ελληνική Βουλή.

Η Έλενα Ράπτη λατρεύει τις καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές, αφού κατά τη διάρκεια του χειμώνα δεν έχει τη δυνατότητα να περνάει όσο χρόνο θέλει με τους δικούς της λόγω των υποχρεώσεών της. Μάλιστα, από τότε που απέκτησε ανιψιό, τον γιο της αδελφής της Αντιγόνης, η βουλευτής λατρεύει να περνάει μαζί του το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με παιχνίδια στη θάλασσα.

thetoc.gr

Απάντηση