Ελαστικό αυτοκινήτου ήταν σε αυτήν την κατάσταση κι όμως κυκλοφορούσε στον δρόμο

0

Τα κακώς συντηρημένα λάστιχα είναι ένας από τους λόγους που συμβαίνουν ατυχήματα στους δρόμους. Ωστόσο, ένας οδηγός στο Ντέρμπι της Αγγλίας το πήγε σε… άλλο επίπεδο. Το πλαϊνό μέρος του εμπρός ελαστικού ήταν γεμάτο εξογκώματα, που το έκανε άκρως επικίνδυνο για οδήγηση.

Ένας άνδρας της Τροχαίας, που σταμάτησε για έλεγχο το αυτοκίνητο αυτό, έξω από σχολικό συγκρότημα, την ώρα που αποβίβαζε παιδιά, έμεινε άναυδος με αυτό που είδε. Τα «καρούμπαλα» που είχε μαρτυρούσαν πως ο σκελετός έχει διαβρωθεί τελείως και η κατάρρευση ήταν θέμα χρόνου.

Ο αστυνομικός συνόδευσε τον οδηγό σε βουλκανιζατέρ, όπου έγινε αλλαγή του λάστιχου με καινούριο. Στη συνέχεια η Αστυνομία του Ντέρμπισαϊρ έβγαλε την εικόνα στον λογαριασμό της στο Twitter, συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα: «Κατά την περιπολία του ο PPO 9712 (Personal Protection Officer) είδε το αυτοκίνητο αυτό έξω από ένα σχολείο να αφήνει εκεί παιδιά. Όταν το έκρινε ασφαλές ο 9712 συνόδευσε το όχημα με τον οδηγό του σε παρακείμενο συνεργείο. Ένα νέο ελαστικό τοποθετήθηκε. Ίσως ο αστυνομικός να έσωσε τον οδηγό από τα χειρότερα».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγη

Απάντηση