Εγκαινιάστηκε το Γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

0

Το Σάββατο 26 Μαρτίου Παρουσία των Υφυπουργών Δήμα & Ταγαρά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα της Χωρικής Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αθηνάς Κόρκα & των Αντιπεριφερειαρχών Γκιολή & Βυτινιώτη τον εντεταλμένο για θέματα Αθλητισμού περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Μαντζούνη , τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Οικονόμου, της Δημοτικής Αρχής με τον Δημαρχο Γκιώνη των Αντιδημάρχων Σ. Ράτη & Α. Παπαθανασίου, του Προέδου της τοπικής κοινότητας Αγ. Θεοδωρων Α. Κωσταντή των Δημοτικών Συμβούλων Μ. Πρωτοπαπα, Ι. Καραπανάγου & Π. Πέτρου, του Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας κου Λουζιώτη, του Βουλευτή ΝΔ Κορινθίας κου Κολια, του Προεδρου της Κοινότητας Πισίων κου Λαμπρου, αρκετού κόσμου, και φυσικά ποδοσφαιριστών και Δ.Σ της ομάδας, εγκαινιάστηκε το ανανεωμένο γήπεδο της πόλης το οποίο ειχε υποστεί σοβαρές ζημιές απο την κακοκαιρία του Γηρυόνη.


Χαριν στην δέσμευση του Περιφερειάρχη κου Νικα και το ενδιαφέρον των Υφυπουργών της Κορινθίας το Γήπεδο δόθηκε και παλι στην ομάδα και της ακαδημίες της επειτα απο αρκετό καιρό.


Πρόκειται για μια προσπάθεια που ευοδωσε και γέμισε με χαρά τους δημότες των Αγιων Θεοδώρων, αφου πλέον ο χωρος ανακατασκευάστηκε & προσφέρει και παλι την δυνατότητα να γινονται αθλοπαιδιές.


Ήταν μια πραγματικά όμορφη εκδήλωση γεμάτη χαμόγελα και καλή διάθεση απο ολους. Το Δ.Σ χαρισε στους δύο Υφυπουργούς κους Ταγαρά & Δήμα και τον Περιφερειάρχη κο Νίκα αθλητικές μπλούζες π της Ομάδας. Κλεινωντας να πούμε πως και οι δυο Κορίνθιοι Υφυπουργοί μας τα πάνε εξίσου καλά και στο ποδόσφαιρο ! Και φυσικά το μήνυμα σήμερα ηταν ενα για ολους ο Αθλητισμός είναι ΥΓΕΙΑ !”

Leave a Reply