Έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά

0

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η Φώφη Γεννηματά.

Σημειώνεται πως η κυρία Γεννηματά νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, εδώ και σχεδόν 2 βδομάδες καθώς παρουσίασε υποτροπή η βασική της νόσος, ο καρκίνος, και για αυτό το λόγο αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Η Φώφη Γεννηματά είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 12 Οκτωβρίου με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Όπως είχε ανακοινωθεί από το νοσοκομείο, μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Λίγη ώρα αργότερα, η ίδια η Φώφη Γεννηματά, με ανακοίνωσή της, αναφέρθηκε στην «επιδείνωση» της υγείας της και ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ανέφερε η κυρία Γεννηματά.

Με αξιοπρέπεια πάλεψε μέχρι τις τελευταίες ώρες με την επάρατη νόσο.

Leave a Reply