Ευχαριστήρια ανακοίνωση Πελοπίδα Καλλίρη

0

Αφού έγινε ο απολογισμός, ο συνδυασμός προχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους πολίτες που συμπορεύθηκαν με τον Πελοπίδα Καλλίρη και όλους του υποψήφιους του ψηφοδελτίου της “Δύναμης Εξέλιξης”.

Αναλυτικά

Ευχαριστούμε!
Μέσα σε μόλις 5 μήνες από τη «γέννηση» της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, καταφέραμε και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συντοπιτών μας.

Διανύοντας την προεκλογική περίοδο με πολιτικό πολιτισμό και μακριά από ακρότητες, θέσαμε στην κρίση των πολιτών το Πρόγραμμά μας και το αξιόλογο ψηφοδέλτιό μας.

Επιλέξαμε για επικεφαλής μας τον ικανό και αποτελεσματικό Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, Πελοπίδα Καλλίρη, και ο αγώνας του μας δικαίωσε.

Αγωνιστήκαμε με εντιμότητα και υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στις δίκαιες προσδοκίες των συμπολιτών μας.

Ενεργοποιήσαμε προσωπικότητες με ικανότητες και ειλικρινή διάθεση προσφοράς.

Κάναμε συμμέτοχη την κοινωνία και ιδιαίτερα τη νέα γενιά. 

Εξελίξαμε τον τόπο σε επίπεδο προσώπων, οράματος και πολιτικών πρακτικών.

Και είμαστε πολύ περήφανοι για τη μάχη που δώσαμε.

Μαζί με τους αιρετούς εκπροσώπους μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να αγωνιζόμαστε για να κάνουμε πράξη το αυτονόητο. Την εξέλιξη του τόπου μας. 

Με αδιαπραγμάτευτες τις αρχές και τις αξίες μας για τη χρηστή διακυβέρνηση του τόπου, πρωτίστως με διαφάνεια και λογοδοσία, η ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ θα ανταποκριθεί στο ακέραιο στην εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τις προσδοκίες των συντοπιτών μας.

Σας ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε… 

Leave a Reply