Εχείς ξεκινήσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Δες αυτό…

0

Αν ψάχνετε το ιδανικό eshop για την αγορά του νέου σας ηλεκτρονικού τσιγάρου, μία είναι η λύση www.replacesmoke. Eδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ηλεκτρονικά τσιγάρα αλλά και υγρά αναπλήρωσης https://www.replacesmoke.com/ygra-anaplirosis σε μοναδικές γεύσεις και αρώματα.

Αποκτήστε την συσκευή που επιθυμείτε στην καλύτερη τιμή της αγοράς εγγυημένα! Ξεκινήστε τώρα το άτμισμα με το πιο αποτελεσματικό ηλεκτρονικό τσιγάρο της αγοράς, το KICK! 

Το Kick είναι μια απλή στη χρήση συσκευή που βραβεύτηκε πολλές φορές στο εξωτερικό αλλά και στην χώρα μας το 2018. Κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών που το ανέδειξαν ως το “Καλύτερο Ηλεκτρονικό Τσιγάρο για το 2018” (Έκθεση Ηλεκτρονικού Τσιγάρου, Vapexpro Athens 18′).

Προσομοιάζει απόλυτα την κίνηση καπνίσματος με την διαφορά ότι δεν καίει καπνό αλλά παράγει ατμό, πράγμα που αποτελεί την ειδοποιό διαφορά μεταξύ ατμίσματος και καπνίσματος. Ενεργοποιείται με την εισπνοή και απενεργοποιείται με την ολοκλήρωση της. 

Διαθέτει μικρό μέγεθος αλλά και βάρος που το καθιστούν άνετο στην καθημερινή μεταφορά. Μπορεί να καλύψει έναν μέτριο καπνιστή αλλά και όσους καπνίζουν παραπάνω από ένα πακέτο τσιγάρων, καθώς διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο Powerbank που φορτίζει την συσκευή και προσφέρει αυτονομία μπαταρίας για όλη τη μέρα.

Το ειδικά σχεδιασμένο Powerbank του διαθέτει έξυπνη τεχνολογία QI (smart charging) για ασύρματη φόρτιση του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου και όχι μόνο! Μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας, τα bluetooth ακουστικά σας, το ρολόι σας κ.ά. 

Για να πετύχετε το στόχο σας και να πείτε αντίο στο κάπνισμα, δοκιμάστέ το με την ειδικά σχεδιασμένη σειρά υγρών αναπλήρωσης https://www.replacesmoke.com/ LIQUA 4S HYRBID. Σας προσφέρει χτύπημα στο λαιμό ώστε να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με την αίσθηση του καπνίσματος παραδοσιακού τσιγάρου αλλά και ταχύτατη απορόφηση νικοτίνης από τον οργανισμό (σχεδόν όμοια ταχύτητα απορρόφησης με αυτή του παραδοσιακού τσιγάρου) ώστε να δημιουργεί εύκολα και γρήγορα αίσθηση κορεσμού.

Leave a Reply