Δημοσκόπηση στο «Κόκκινο»: Το 82% πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν τηρεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις

0

dhmoskoΈξι στους δέκα καλούν την κυβέρνηση να διαπραγματευτεί το πακέτο των δανειστών – Το 56% ζητά δημοψήφισμα ή εκλογές αν δεν υπάρξει συμφωνία – Στο 33,5% το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, στο 13,5% της ΝΔ

Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης βρίσκονται μακριά από τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει το 82% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση της εταιρείας Pro Rata για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5%.
Συγκεκριμένα το 45% απαντά «λίγο» ενώ το 37% απαντά «καθόλου».

Παράλληλα 6 στους 10 ερωτηθέντες απαντούν ότι η κυβέρνηση πρέπει να διαπραγματευτεί το κείμενο προτάσεων από τους δανειστές με ένα 25% να ζητά την απόρριψη του κειμένου αυτού.

Όσο για το τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση μη συμφωνίας το 40% ζητά δημοψήφισμα για την αποδοχή ή όχι των όρων των εταίρων και το 16% εκλογές με ένα 21% να ζητά η κυβέρνηση να αποδεχθεί τους όρους.

Στην πρόθεση ψήφου τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 33,5% έναντι 13,5% της ΝΔ και ακολουθούν με 6% Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι, 4% το ΚΚΕ, 3% οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ, παρόμοιο ποσοστό και για την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη ενώ στο 22% βρίσκεται η αδιευκρίνιστη ψήφος «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

http://www.protothema.gr/politics/article/485653/dimoskopisi-sto-kokkino-to-82-pisteuei-oti-i-kuvernisi-den-tirei-tis-proeklogikes-tis-desmeuseis-/#.VYJ2_n5SCLo.twitter

Leave a Reply