Φροντίδα για κάθε κατοικίδιο μέσα από το pet shop Pets-Friends!

0

katoikidia-ipopgr

Μερικά από τα παραπάνω κατοικίδια μπορεί να υπάρχουν και στο δικό σας σπίτι. Τα γλυκά τρωκτικά, τα χνουδάτα λαγουδάκια, οι ανέμελες γάτες, ο πιστός σκύλος, τα περίεργα ερπετά, τα πανέμορφα ψάρια, τα ιδιαίτερα πτηνά…!

Η περιποίησή τους και η υγιεινή τους είναι το Α και το Ω για να μπορείτε να έχετε μία ομαλή συνύπαρξη όλα τα χρόνια που θα είστε μαζί τους.

Με κάποιον τρόπο όμως πρέπει να βρείτε και ένα φθηνό «στέκι» από το οποίο θα αγοράζετε ιδιαίτερες τροφικές ποικιλίες, παιχνίδια για αμέτρητες ώρες ψυχαγωγίας, διατροφικά συμπληρώματα που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους και πολλά άλλα αξεσουάρ που θα χαρίσουν και σε εσάς ως ιδιοκτήτη 100% άνεση, χωρίς περιττά έξοδα.

Σαν τον σκύλο με την γάτα

skylos_gata

Περίπου έχουν τις ίδιες ανάγκες στην διατροφή και στην ψυχαγωγία. Το online pet shop Pets-Friends φροντίζει να σας παρέχει σκυλοτροφές και γατοτροφές με όλα τα θρεπτικά συστατικά που εγγυώνται μία ομαλή ανάπτυξη και τις καλύτερες προδιαγραφές υγιεινής. Από την άλλη θα βρείτε και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ που καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Ονυχοδρόμια για να ακονίζει τα νύχια της η γάτα, κόκκαλα και μπάλες για να απασχολεί την οδοντοστοιχία του ο σκύλος και να δραστηριοποιείται μαζί σας τις ώρες ψυχαγωγίας.

pthna

Ωδικά πτηνά και άλλα πετούμενα!

Έχουν και αυτά ανάγκες για να μπορούν να βγάζουν την γλυκιά μιλιά τους, να αλλάζουν την ψυχολογία σας και να σας ξυπνάνε κάθε πρωί. Στο online pet shop θα βρείτε σπόρους με την απόλυτη θρεπτική αξία, που μπορούν να χαρίσουν στα πτηνά σας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και την καλύτερη υγιεινή καθώς και αξεσουάρ που χρειάζεται το κλουβί τους για να είναι ολοκληρωμένο. Δείτε τα όλα και επιλέξτε βάσει των αναγκών σας!

Τα υπόλοιπα; Είναι χιλιάδες! Βρείτε τα όλα ένα προς ένα στο online pet shop Pets-Friends:

 Με αυθημερόν παράδοση εντός Αττικής

 Δωρεάν μεταφορικά

 Επιστροφές χωρίς επιπλέον κόστος

Leave a Reply