Δημήτρης Παπαγεωργίου: Αδιανόητη η αύξηση των τελών του Δήμου Σικυωνίων

0
Δημοςσίευση του κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου, επικεφαλής αντιπολίτευσης στο Δήμο Σικυωνίων.
Η βασική αρχή της Δημοκρατίας είναι η γνώση του πολίτη. Οπως φαίνεται στην Ελλάδα, εμείς οι πολίτες, πολλά πράγματα που συμβαίνουν δεν τα μαθαίνουμε ποτέ, παρά μόνο μετά από τραγωδίες.
Στο κομμάτι ευθύνης, που μου αναλογεί προσωπικά στο Δήμο μας, εχω προσπαθήσει σε όλη τη θητεία μας οτι κρίνω αρνητικό να το αναδεικνύω, και οτι θετικό να το υποστηρίζω.
Εδώ, ειναι δύο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΗ του ίδιου σπιτιού στο υπέροχο ορεινό χωριό της Βελίνας. Ο τελευταίος ΠΡΙΝ την αύξηση των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ με απόφαση της Δημοτικής Αρχής, και ο πρώτος ΜΕΤΑ.
Τα 25,67€ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ έγιναν αυτόματα 45,56€ (και μάλιστα με λιγοτερες μερες μέτρησεις) , ήτοι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ιδιοκτησία σπιτιού (δυστυχώς θα δείτε τις διαφορές στα επαγγελματικά ακίνητα που είναι μεγαλύτερου μεγέθους) πανω απο 120€ ΑΥΞΗΣΗ ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ.
Στην χειρότερη ίσως οικονομική στιγμή των νοικοκυριών λόγω της ακρίβειας!!!!!
Το καταψήφισαμε ως αδιανόητη αύξηση σε σχέση μάλιστα με τις κακιστες παροχές του Δήμου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού.
Είναι δε απαράδεκτη η τρομακτική αυτή αύξηση στα ορεινά χωριά μας, που ερημώνουνε μέρα με τη μέρα.
Σας το αποτυπώνω σε επίσημο πλέον έγγραφο για να δείτε πρακτικά τις διαφορές.
Υστερ. Παρακαλώ τους παπαγάλους, τι θα κάνω μελλοντικά αυτοδιοικητικα είναι δική μου δουλειά και σίγουρα δεν χρειάζομαι δικηγόρους. Τώρα δεν είναι η ώρα για αυτά, με δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο και με τα τελευταία τραγικά γεγονότα, να μας έχουν διαλύσει ως κοινωνία.

Leave a Reply