Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand

0

ImageHandler (19)

Η ηθοποιός μιλά για τον γάμο αλλά και τις… «κατινιές»

Για τις δύσκολες περιόδους που έχει βιώσει στα προσωπικά της, τα πάθη της, τις εμμονές της στις σχέσεις αλλά και για τον γάμο, μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξη της στο περιοδικό Omikron.

«Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Ήμουν πάντα των σχέσεων. Όμως έχω ζήσει πάθη! Υπήρξε και περίοδος που είχα πάθει ψυχολογικά και εµµονή. Που δεν ήμουν ψύχραιμη. Αλλά αυτό είναι και το μαγικό που σου συμβαίνει όταν ερωτεύεσαι: δεν αφήνεσαι στο να φιλοσοφήσεις τα πράγματα. Παρόλα αυτά δεν έκανα ποτέ κατινιές!», δήλωσε.

Έχει φτάσει κοντά στο γάμο με το σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη; «Ποτέ» απαντάει. «Έχει γίνει τόσος ντόρος γύρω από το όνομα µου και από το αν θα παντρευτώ που είναι καιρός να µάθει και ο κόσμος πως είναι ένα φοβερό ψέμα όλο αυτό το παραμύθι. Είναι δηµιούργηµα κάποιων που έχει φουντώσει και διατηρηθεί πολλά χρόνια. Σου λέω, λοιπόν, πως σε καµία σχέση µου δεν έχω καθίσει ποτέ να µιλήσω σοβαρά για γάµο!», κι εξηγεί το μοναδικό λόγο που θα παντρευτεί με το σύντροφο της: «Όταν ζεις µαζί µε έναν άνθρωπο, δεν µπορώ να καταλάβω ποια είναι η διαφορά του να τον παντρευτείς αν δεν έχεις παιδιά. Αν έχεις παιδιά µπορώ να το κατανοήσω. Αλλά αν δεν έχεις, δεν µπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να παντρευτείς».

Leave a Reply