Δελτίο αστρολογικών φαινόμενων του 2015

0

2015 όνειρα και ευχές   ‘ Νέος χρόνος, ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες μέσα από συμπληγάδες ’

ανατολή

Μάρι Γιόβα
Σύμβουλος Feng Shui & σύγχρονης Αστρολογίας
Πτυχιούχος του Feng Shui Research Center Canada & Greece
τηλ. 693.2081799
e~mail: mariaenastron@yahoo.gr
Facebook: mari.gioba
Πρόταση του 2015 ‘ Τολμήστε να αλλάξετε μέχρι το καλοκαίρι και αναζητήστε την μεταμόρφωση και την αναγέννηση λίγο πριν το τέλος του χρόνου ’
Καλώς όρισες 2015,
ευτυχία, υγεία και ειρήνη να φέρεις στη γη και στη χώρα μας. Οι καρδιές των ανθρώπων να ζεσταθούν με αγάπη και φως. Τα πρόσωπα των γερόντων και των παιδιών να λάμπουν από χαρά. Τα μάτια μας να λάμπουν και να φωτίζουν το μονοπάτι μας.
Το 2015 φέρνει μαζί του πολλές ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο και θα φωτίσει μέχρι τα μέσα Ιουλίου τους πιο τολμηρούς και δυναμικούς που χαρακτηρίζονται από την τριπλότητα της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες θα ριχτούν στην μάχη και μπορούν να νικήσουν, αρκεί να μην παρασυρθούν από την υπερβολή και την αμετροέπεια.


Η τριπλότητα του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι
θα μπορέσουν να κερδίσουν κάτι με προσπάθεια και αγώνα, συναίνεση και συμβιβασμούς. Η τύχη τους χαμογελάει πιο δυνατά μέχρι τα μέσα Ιουλίου που ο Δίας θα είναι σε φιλικό ζώδιο.


Το 2015 από τις 11 Αυγούστου,
που ο πλανήτης της τύχης και της χαράς κάνει την είσοδό του στο ευγενικό ζώδιο της Παρθένου θα ευνοήσει επιτέλους τους ταλαιπωρημένους Ταύρους και Αιγόκερους με περίσσια γενναιοδωρία αλλά και τους Παρθένους υπό όρους και προυποθέσεις, με εξαίρεση τους γεννημένους στα τέλη Αυγούστου που θα έχουν ανάμεικτες και αντικρουόμενες πλανητικές συγκυρίες.
Από τα μέσα Αυγούστου,
χάρη στην τύχη του Δία θα μπορούν να χαμογελάσουν και τα ευαίσθητα και συναισθηματικά ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί και υπό όρους οι Ιχθύες, που αν κρατήσουν τις ισορροπίες και εργαστούν για τους στόχους τους με πρόγραμμα, θα κερδίσουν όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και τον πόλεμο.
Πλανητικό υστερόγραφο Χαμογελάστε και ριχτείτε στη μάχη όχι για τις εντυπώσεις αλλά για τα όνειρά σας. Αξίζει να πολεμήσεις για ό, τι ποθείς ,ακόμα και αν πρέπει να αλλάξεις ρότα, ακόμα και αν πρέπει να φυλαχτείς από τους ανέμους, γιατί στο τέλος φτάνει αυτός που ακόμα κι αν πέσει ξανασηκώνεται. . .


Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, κάθε μέρα μαζί, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

 

 

Leave a Reply