Δείτε ποιοι αποχώρησαν και ποιοι συνεχίζουν στο The Voice!

0
voiceΤο 1ο Live του “The Voice 2” έγινε σε κλίμα ενθουσιασμού, με το κοινό να υποστηρίζει ένθερμα τους αγαπημένους του παίκτες. Τελικώς, οι πρώτοι 8 παίκτες πέρασαν στο 3ο live, ενώ 11 ήταν αυτοί που έμειναν εκτός.

Δείτε όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της βραδιάς


01:15
Ο κόσμος ψηφίζει να παραμείνει στο παιχνίδι ο Νεκτάριος Μαλλάς. Ο ίδιος είναι πολύ συγκινημένος και θεωρεί ότι ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του. Η Μελίνα Ασλανίδου μετά από αρκετή σκέψη επιλέγει να συνεχίσει επίσης ο Αντρέας Ελεσνίτσαλης.


00:57
Με την Δάφνη Τσουλιά κλείνει το μαραθώνιο διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς. Ερμηνεύει “Και θα χαθώ”.

00:53 Η Αναστασία Κακαγιάννη εντυπωσιάζει κοινό και κριτές με το “Holding out for a hero”.00:49
Ο Νεκτάριος Μαλλάς συγκινεί τους πάντες ότα ανεβαίνει στη σκηνή και παίζει στο πιάνο το “Μακριά μου να φύγεις”.

00:34 Η Χαριάννα Μερεμέτη τραγουδάει δυναμικά το “Like the way I do”.

00:30 Ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης ανεβαίνει πρώτος στη σκηνή με το τραγούδι “Ο παλιός στρατιώτης”.

00:25 Τέταρτη και τελευταία ομάδα που διαγωνίζεται απόψε είναι της Μελίνας Ασλανίδου. Για δύο θέσεις στο 3ο live θα διαγωνιστούν οι Ανδρέας Ελεσνίτσαλης, Χαριάννα Μερεμέτη, Νεκτάριος Μαλλάς, Αναστασία Κακαγιάννη, Δάφνη Τσουλιά.

00:22
Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να περάσει στο 3ο live η Έλενα Παπαπαναγιώτου. “Και τώρα;”, μονολόγησε αμήχανα ο Μιχάλης που έπρεπε να επιλέξει τον δεύτερο παίκτη. Τελικά, ο τραγουδιστής άναψε πράσινο φως στην Κατερίνα Καμπανέλλη.

23:59 Με τον Ανδρέα Μωυσέως ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις των παικτών της ομάδας του Μιχάλη. Τραγουδά με την κιθάρα το “Με πνίγει τούτη η σιωπή”.

23:55 Η Έλενα Παπαπαναγιώτου επιλέγει ένα τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου, το “Αν ήσουνα αγάπη”.

23:50 Ο Ανδρέας Φοξ τραγουδά Beggin και ξεσηκώνει το κοινό.23:33
Από «Κίτρινα Ποδήλατα» και με αρκετό δυναμισμό ο Γιώργος Δημητρόπουλος μας λέει «Μη μ’ αγγίζεις».


23:28 Η 19χρονη Κατερίνα Καμπανέλλη σαν άλλος… «Angel» ερμηνεύει το ανάλογο κομμάτι.


 
23:26 Η ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη έρχεται στη σκηνή του Voice: Κατερίνα Καμπανέλλη, Γιώργος Δημητρόπουλος, Ανδρέας Φοξ, Έλενα Παπαπαναγιώτου και Ανδρέας Μωυσέως.

23:13 Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοινώνει ότι ο κόσμος επέλεξε να συνεχίσει στο The Voice ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας. Σε μια άβολη για την Δέσποινα στιγμή, η τραγουδίστρια αποφασίζει να συνεχίσει στο παιχνίδι και ο Δημήτρης Λιόλιος.


22:57
Με τον Δημήτρη Λιόλιο ολοκληρώνεται το διαγωνιστικό κομμάτι από την ομάδα της Δέσποινας. Τραγουδάει το «Μια νύχτα ζόρικη».22:53
Σειρά για τον Μάριο Λικάφι να ανέβει στη σκηνή με το “How to save a life”.22:35
«Παραπονεμένα λόγια» ερμηνεύει ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας…


22:30
Πρώτη στη σκηνή η rock Αγγελική Καρατσάμη (Angel) με το τραγούδι «I am addicted to you»

22:25 Η ομάδα της Δέσποινας Βανδή έρχεται τώρα στη σκηνή. Μετά την ξαφνική αποχώρηση της Έμιλι Μακίς, στο 1ο live βλέπουμε τέσσερις διαγωνιζόμενους: Αγγελική Καρατσάκη (Angel), Λικάφι Μάριο, Δημήτρη Λιόλιο, Χαλιαμπάλια Σταύρο.

22:14 Το κοινό αποφασίζει να κρατήσει στο The Voice τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο. Σε δύσκολη θέση ο Αντώνης Ρέμος, επιλέγει να παραμείνει επίσης στο παιχνίδι ο Στέλιος Καρυπίδης!21:52
Με θεατρικότητα και θετική ενέργεια ο Σταύρος Πηλιχός γεμίζει τη σκηνή με το «Δυο παλτά.

21:48 Ο Τάσος Βέρμης με το παραδοσιακό «Καίγομαι και σιγολιώνω» και συνοδεία του Μάκη Τσίκου στο κλαρίνο συγκινεί…


21:44
Η εκρηκτική Ηλέκτρα Μπαράκος διαγωνίζεται με το “Bring me back to life” και ξεσηκώνει.


21:23
Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με την κιθάρα του τραγουδά το «Δείξε μου τον τρόπο» στη σκηνή του show.

21:17 Ο Στέλιος Καρυπίδης ανοίγει τον διαγωνισμό με το “Dangerous”.

21:16 Το παιχνίδι ξεκινά! Πρώτη πεντάδα από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου: Στέλιος Καρυπίδης, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Ηλέκτρα Μπαράκος, Τάσος Βέρμης, Σταύρος Πηλιχός.

21:00
Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχεται κοινό και τηλεθατές και εξηγεί τη διαδικασία των live. Από ποια ομάδα θα είναι άραγε ο νικητής;

20:56 Στην έναρξη του Live, οι Coach παρουσιάζουν αποκλειστικά ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Ανατρεπτικά”, σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Νίκου Μωραϊτη. Το νεό κομμάτι που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό απόψε, θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια digital από την HEAVEN.

Τα live- η τελευταία και πιο καθοριστική φάση του talent show- ξεκινούν απόψε και φέρνουν πολλές εκπλήξεις! Κατά τη διάρκεια των Live θα δούμε διάφορες ενδιαφέρουσες συνεργασίες επί σκηνής. Οι διαγωνιζόμενοι θα μοιραστούν το stage με τους Coach, αλλά και με guest καλλιτέχνες. Στόχος τους είναι να χαρίσουν μοναδικές τραγουδιστικές ερμηνείες και να μας οδηγήσουν… στη νέα μεγάλη φωνή της Ελλάδας!

Επιμέλεια:

Γιώργος Σκρομπόλας
Λία Παππά

Leave a Reply