Χρήστος Μιχαηλιδης: Υποψήφιος με το Δ. Ραψωματιωτη

0

«Να γίνει το Επιμελητήριο το χέρι βοηθείας του Κορίνθιου επαγγελματία» 

Χρειάζονται δράσεις και ξεκάθαρες κουβέντες για να έρθουν ξανά οι επαγγελματίες στο Επιμελητήριο, δηλώνει ο υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του υποψηφίου προέδρου Δημήτρη Ραψωματιώτη, Χρήστος Μιχαηλίδης. 
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Είμαι και εγώ ένας από τους χιλιάδες επιχειρηματίες που ψάχνουν να βρουν εφικτούς τρόπους και λύσεις να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους. Μαζί με αυτές και τις οικογένειές τους, τα όνειρά τους, και τις ανάγκες τους για μία ζωή με αξιοπρέπεια. Δεν είμαι “βαμμένος ή βολεμένος με κάποιο κόμμα ή πολιτική παράταξη. Άλλωστε όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσε να με εκφράσει κάποιο από όλα αυτά.
Η εμπλοκή μου με το επιμελητήριο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2009, όταν άνοιξα την επιχείρησή μου με ηχητικά και φωτιστικά συστήματα. Το επιμελητήριο απλά εισέπραττε τη συνδρομή, καμία κίνηση ενημέρωσης ή ενδιαφέροντος. Ώσπου μου έσκασε η βόμβα στο κεφάλι κάποια χρονική στιγμή το 2011, μία επιχείρηση άσχετου αντικείμενου με το δικό μου, θεώρησε πως το όνομα της επιχείρησής μου της έκανε, οπότε και το χρησιμοποίησε. Δεν βρέθηκε κανείς να δει πως το όνομα αυτό ήταν ήδη σε χρήση εκεί μέσα;;;
Ο νόμος για τους διακριτικούς τίτλους και ονομασίες είναι σαφής, ειδικά όταν είναι και στην ίδια πόλη.  Προκαλεί σύγχυση στο αγοραστικό κοινό.  Ας τελειώνω με αυτή την αναφορά στα παρατράγουδα του επιμελητηρίου γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ. Αυτό που με έκανε να εμπλακώ στις εκλογές του ήταν ο “Δημήτρης” . Μία φράση του και μόνο. “Ας το φτιάξουμε μαζί”.  Αναφερόμενος στο ότι χρειάζεται ομαδική δουλειά, δράσεις και ιδέες, να τα βάλουμε όλα κάτω και να δούμε με τι και πως μπορούμε να βοηθήσουμε τον επιχειρηματία του νομού.  Αυτό και μόνο ήταν το ερέθισμα. Έχω ακούσει πολλά “θα” εδώ δεν υπήρχε κανένα. Αυτό και μόνο αρκεί. Πώς θα ήθελα εγώ να είναι το επιμελητήριο…
Ένας φορέας ενημέρωσης και δράσης για τον επαγγελματία. Να μπορεί να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά για όλους. Να ξέρει να ενημερώνει για επιδοτήσεις ή προγράμματα. Να μπορεί να βοηθήσει για αυτά με σαφείς και έγκυρες αναφορές. Δράσεις για τα εμπορικά κέντρα τον πόλεων του νομού. π.χ. συναυλίες, παιχνίδια, (κρυμμένος Θησαυρός) διαγωνισμούς, κληρώσεις, (σε συνεργασία με τοπικά καταστήματα) με βάση τις αποδείξεις αγοράς. Κίνητρα για βόλτα στις αγορές (δεν φτάνει μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα ή τις Απόκριες), με τρεις φορές το χρόνο δεν βοηθάς….. ελεημοσύνη δίνεις.
Χρειάζονται δράσεις και όχι “θα”, τώρα και όχι μετά, ή θα το κοιτάξουμε.
Ξεκάθαρα πράγματα και όλοι θα έρθουν κοντά στο επιμελητήριο ξανά.  Πρέπει και επιβάλλεται να ενισχύσουμε τα καταστήματα και τις τοπικές επιχειρήσεις να έρθει το χρήμα “βόλτα” όπως λέει σωστά και ο κόσμος.  Πιστεύω πως ο “Δημήτρης” είναι ικανός, επίμονος στους στόχους του και συνεπής σε ό,τι λέει, νομίζω πως έκανα μία καλή επιλογή στηρίζοντάς τον και πως και εγώ, με ό,τι δυνάμεις έχω, θα μπορέσω να βοηθήσω να γίνει το επιμελητήριο το χέρι βοηθείας και στήριξης του Κορίνθιου επαγγελματία.

Leave a Reply