Βρήκε νέο αμόρε ο Ηλίας Βρεττός – τι δηλώνει ο ίδιος!

0

Resizer

​Από μοντέλο σε μοντέλο και από ξανθιά σε μελαχρινή ο Ηλίας Βρεττός, που φέρεται να βρήκε νέα αγαπημένη, περίπου τρεις μήνες μετά από τον χωρισμό του από την Ευαγγελία Αραβανή! Σε συνέντευξή του, ο τραγουδιστής δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες, ωστόσο, δηλώνει με νόημα «έγινα γρήγορα καλά».

Η Φελίσια Λαπάτη, που έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και πέρυσι εργαζόταν ως ασκούμενη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, είναι το κορίτσι με το οποίο ο τραγουδιστής βγαίνει εδώ και ένα μήνα, έπειτα από την γνωριμία τους σε νυχτερινή έξοδο στο μαγαζί στο οποίο τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης! Μάλιστα, το μοντέλο πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του Ηλία, για το τραγούδι «Όλα Τα Ξέρω», ενώ ο φακός του περιοδικού «Ok!» τους απαθανάτισε σε πρόσφατη νυχτερινή έξοδο, στον Γιάννη Πλούταρχο, όπου έφτασαν και έφυγαν ξεχωριστά, αλλά κάθισαν δίπλα δίπλα και ήταν αρκετά διαχυτικοί.

333 (751x588).jpg

«Ακόμη κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι είναι ζευγάρι, θέλουν πρώτα να νιώσουν πολύ σίγουροι για τα συναισθήματά τους», δηλώνει φιλικό τους πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Hello», ο Ηλίας δεν διαψεύδει ότι έφτασε κοντά στον γάμο με την Ευαγγελία Αραβανή, ούτε και τα περί απιστίας του μοντέλου. «Δεν υπήρξαν δάκρυα σε όλο αυτό, το λέω πολύ ειλικρινά. Έγινα γρήγορα καλά! Δεν υπήρξε πολύς χρόνος που ήμουν down. Δεν κλείνομαι καθόλου στον εαυτό μου, πόσο μάλλον να κάτω σπίτι και να κλάψω», προσθέτει.

«Όσα έγιναν στην τελευταία μου σχέση γρήγορα τα είδα από την θετική τους πλευρά και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να γίνουν έτσι, για να έρθουν αυτά που μου συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μου ζωή», συνεχίζει ο τραγουδιστής, ενώ, όταν τον ρωτούν αν είναι ξανά ερωτευμένος, απαντά «δεν είναι κάτι που την δεδομένη στιγμή θα το μοιραζόμουν εύκολα».

star.gr

Leave a Reply