Βρετανία: 9 χρόνια φυλακή στον άνδρα που βίαζε και κακοποιούσε τη σύζυγό του ενώ εκείνη κοιμόταν

0

Ποινή κάθειρξης εννέα ετών επέβαλε βρετανικό δικαστήριο σε άνδρα ο οποίος βίαζε τη γυναικά του ενώ εκείνη κοιμόταν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από δέκα χρόνια και σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία και το κατηγορητήριο ο άνδρας ξεκίνησε να βιάζει με αυτό τον τρόπο τη σύζυγο του, τον Σεπτέμβριο του 2016. Ο βιασμός φυσικά λάμβανε χώρα στο συζυγικό τους κρεββάτι.

Η γυναίκα το ανακάλυψε μόνο όταν μια μέρα του Μαρτίου του 2017 ο σύζυγός της πήγε στη δουλειά αλλά ξέχασε να πάρει μαζί του το κινητό του. Εκείνη μπήκε στον πειρασμό να το ψάξει. Κάποια αρχεία ήταν κλειδωμένα και αυτό την έκανε να υποψιαστεί πως κάτι περίεργο συμβαίνει, αν και δεν περίμενε αυτό που είδε αφού κατάφερε να τα ανοίξει.

Στα βίντεο που βρήκε, εμφανίζεται εκείνη κοιμισμένη και ο άνδρας της οποίος επιδίδεται σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις μαζί της, αλλά φυσικά χωρίς την συγκατάθεσή της. Αμέσως τον πήρε τηλέφωνο στη δουλειά του και του είπε (όπως ανέφερε στην κατάθεσή της στο δικαστήριο): «Μόλις είδα στο κινητό σου, βίντεο στα οποία με βιάζεις».

Ο σύζυγός της δεν επέστρεψε στο σπίτι αλλά επέλεξε να παραδοθεί στην αστυνομία.
«Έκανα σεξ με την γυναίκα μου. Δεν είχε συναινέσει. Το έμαθε και είδε τα βίντεο στο κινητό μου»,
είπε στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση. Το θύμα σε ανακοίνωση του αναφέρει:
«Από εκείνη την ημέρα (σ.σ. που είδε τα βίντεο) τόσο η δική μου ζωή όσο και των παιδιών μας έχει ανατραπεί με έναν τρόπο που δεν μπορώ καν να περιγράψω. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως ήταν ικανός για κάτι τέτοιο».
Τελικά ο δράστης καταδικάστηκε σε φυλάκιση εννέα ετών ενώ θα εγγραφεί στη λίστα ατόμων που έχουν διαπράξει σεξουαλικής φύσεως αδικήματα. Κατά την ανακοίνωση της ποινής ο δικαστής ανέφερε: «Από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, την βίαζες και την κακοποιούσες σεξουαλικά ενώ εκείνη αδυνατούσε να συναινέσει στις πράξεις σου. Εκτιμώ πως εκμεταλλευόσουν το γεγονός πως είχε πιει και κοιμόταν βαριά. Το έκανες για να ικανοποιηθείς σεξουαλικά και της συμπεριφέρθηκες σαν ένα αντικείμενο των φαντασιώσεων σου, αγνοώντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες της».

πηγη

Απάντηση