Αυτή είναι η γυναίκα που “σαγήνευε” και έκλεβε ηλικιωμένους! (ΦΩΤΟ)

0

zeygari2_568_355

Στην δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία οι φωτογραφίες μίας γυναίκας η οποία εξαπατούσε ηλικιωμένους άνδρες και μαζί με τον συνεργό της τους έκλεβε χρηματικά ποσά στα Βόρεια προάστια.

Οπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του ζευγαριού, και συγκεκριμένα μίας 39χρονης γυναίκας και ενός 40χρονου άνδρα, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 22-5-2015 στην Κηφισιά για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων ανδρών σε περιοχές των Βορείων προαστίων.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:

Α) ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ Πέτρο του Κωνσταντίνου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα.

Β) ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ Παναγιώτα του Διονυσίου και της Ευσταθίας, που γεννήθηκε το 1976 στη Μεσσηνία.

Όπως αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση της αστυνομίας: “Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έως 27-7-2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και την ανεύρεση πιθανών ετέρων παθόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6234457 του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας”.

Πηγή φωτό – ΕΛ.ΑΣ.

Leave a Reply