Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά, και ο λαμπερός ήλιος μας κάνει να θέλουμε να κρύψουμε τα παπλώματα των παιδιών μας στο ντουλάπι κρατώντας έξω μόνο τα αγαπημένα τους παιδικά σεντόνια! Επειδή η ζεστή λιακάδα μπορεί ξαφνικά να γίνει καταιγίδα, καλό είναι να έχετε πρόχειρες και ελαφριές παιδικές κουβέρτες για να εξασφαλίσετε ευχάριστο και ήρεμο ύπνο παντός καιρού.

Η προνοητική μαμά ωστόσο πρέπει να είναι και πρακτική, επιλέγοντας το καλύτερο για το παιδί της στις πιο συμφέρουσες τιμές. Γι’ αυτό στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ σας παρέχουμε τα κορυφαία επώνυμα παιδικά σεντόνια και παιδικές κουβέρτες.

Από την μεγάλη ποικιλία του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα top sellers προϊόντα σε παιδικές κουβέρτες και παιδικά σεντόνια που θα λατρέψουν παιδιά και μαμάδες.

Μοντέρνα και χαριτωμένα

Όλα τα παιδικά σεντόνια του καταστήματος είναι κορυφαίας ποιότητας με πρωτότυπα και μοναδικά σχέδια από επώνυμους οίκους! Top Seller της κατηγορίας είναι το σετ παιδικά σεντόνια 4587 με την υπογραφή της DAS HOME. Κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι και με απίθανα μοτίβα και μοντέρνα σχέδια θα αγαπηθούν από μικρά και μεγάλα παιδιά!

https://i0.wp.com/static2.katoikein.com/pubfiles/linens/photos/03-2017/50210914587.jpg

Απαλό σκέπασμα για τις ανοιξιάτικες μπόρες

Επειδή όπως είπαμε η Άνοιξη δεν είναι μόνο ήλιος, αλλά περιλαμβάνει και αρκετές ανοιξιάτικες μπόρες, το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ έχει για εσάς τις καλύτερες παιδικές κουβέρτες πικέ, ιδανικές για τις απότομες αλλαγές του καιρού αυτή την εποχή, αφού σκεπάζουν το παιδί σας απαλά, χωρίς να το ζεσταίνουν περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται για να έχει έναν ευχάριστο ύπνο.

Οι γονείς που ξέρουν, επιλέγουν την μονόχρωμη πικέ κουβέρτα της Viopros  σε απίθανα χρώματα για αγοράκια και κοριτσάκια και κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι για απαλό σκέπασμα στις ανοιξιάτικες δροσούλες!

https://i1.wp.com/static2.katoikein.com/pubfiles/linens/photos/09-2015/SEL%2020%20-%20Des%20Stefani.jpg

Σας άρεσαν; Αποκτήστε τα! Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ και προλάβετε τις μοναδικές προσφορές σε όλα τα είδη!