Απάντηση στον κο ερασιτέχνη δημοσιογραφο

0

image

Για να ξεκινήσουμε από τα περί διαφήμισης ώστε να διαβαστεί αυτό το άρθρο όπως πρέπει…
Από πίτα που δεν τρώω Νικηφορε τι με νοιάζει και αν καεί. Διαφημίσεις ο δήμος Κορινθίων από όσο ξέρω δε μοιράζει εκτός αν ξέρεις κάτι να μας πεις.  Μια διαφήμιση για την ανακύκλωση πήραμε πριν από 5 χρόνια με 500 ευρώ για 3 μήνες στο κανάλι που δούλευα άρα άτοπο το σχόλιο.
Το γεγονός ότι εσύ κρίνεις τους πάντες και δε θες να κρίνεσαι γίνεται σε υπέροχα δημοκρατικά καθεστώτα…
Στο δια ταύτα:
Δεν ήσουν ούτε στις εκλογές ούτε στη γενική συνέλευση και ήμουν μέσα. Άρα μάλλον είδα τι γινόταν και εσένα στα μετεφεραν….
Για το περιστατικό με τον Πουλο απάντησε ο ίδιος και δε στέκομαι ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Ο κος Νανόπουλος είπε ότι θα τον διαγράψει αν παραιτηθεί πρώτα αυτός που ξεκίνησε τα επεισόδια και από ότι λέει σχεδόν όλο το γήπεδο όπως και τα αθλητικά σάϊτ άλλος τα ξεκίνησε.
Δεν είδα στα πανελλαδικά σάϊτ να λέγεται ότι ο Πουλος δερνόταν. Άλλους βλέπαμε στις φώτο που ξεφτυλισαν την Κορινθο.
Βαπτίζεις ομάδα Νανόπουλου όσους δε θέλουν να δουν την ομάδα Μαυρονάσιου να ξαναπαιρνει τις τύχες της ομάδας στα χέρια της. Όλα αυτά τα λες με αφορμή το μάζεμα που έγινε στο Επιμελητήριο. Έχετε ζητήσει εσείς το Επιμελητήριο για να συναντηθειτε και σας το έχουν αρνηθεί; Πάλι καλά που δεν έγινε η συνάντηση έξω από τις φυλακές γιατί θα λέγατε ότι ο Παλαιοκωστας είναι από πίσω.
Αυτοί που βριζετε οι Guardians έχουν βάλει από το υστέρημά τους στην ομάδα.  Άλλοι διαχειριστηκαν χιλιάδες ευρώ και καταστράφηκε η ομάδα.
Αρνείστε στους Κορίνθιους τη δυνατότητα να αναλάβουν την ομάδα της καρδιάς τους. Δώστε μας την ευκαιρία να ζήσουμε κάτι άλλο εκτός από τη μέρα της μαρμότας με κυκλική παρουσία των ιδίων των ατόμων στη διοίκηση.
Όσο για τα άλλα που γράφετε για τους υπόλοιπους δεν έχω τις γνώσεις στην Ιστορία του Κορινθιακού αθλητισμού αλλά ούτε και τη διάθεση να σας αντιμετωπισω γιατί απλά δε με ενδιαφέρει.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δω σε εφαρμογή ένα πρότζεκτ χωρίς σωτηρες. Αν μας προδωσουν και αυτοί εδώ θα είμαστε να παραδεχτώ το λάθος μου. Μέχρι τότε αφήστε μας το δικαίωμα στο όνειρο.
Υ. Γ 1 Ρίξε μια ματιά ποιοι είναι αυτοι που βρίσκονται κοντά στο Μαυρονασιο και τι σχέση έχουν με τη δημοτική αρχή ο καθένας τους…
Υ. Γ 2 Ρίξε μια ματιά ποιοι είναι στο άλλο ψηφοδέλτιο και πες μου ποιον δε θα ήθελες στο Δ.Σ σε περίπτωση που θα ερχόταν ένας με εκατομμύρια και έκανε ρισταρτ στην ομάδα.
Υ. Γ 3 Σου απαντώ με απεριόριστο σεβασμό όταν σου λέω ότι πρέπει να είσαι εκεί για να βλέπεις τι γίνεται. Θα είχες δει από κοντά και τους δύο προστατευομενους σου Κούγια και Πνευματικό να λένε ότι το έκτρωμα της ΠΓΕ θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως νέα Μπαρτσα.
Υ. Γ 4 Οι monsters που δε θέλουν τον Κούγια είναι αυτοί που ματωνουν την τσέπη τους για να βλέπουν τη Λάρισα να Βολοδέρνει σε κατηγορίες πέραν της πρώτης. Δεν είναι Κορινθιοι. Αλλά ούτε και αυτοί θέλουν Σωτήρες.

Απάντηση