ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ” Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE”

0

image

Αισίως , συμπληρώσαμε ένα μήνα προετοιμασίας η οποία περιελάμβανε και τέσσερα δυνατά φιλικά με αποτέλεσμα 3 νίκες και μία ήττα ,εκ των όποιων οι δύο νίκες στο τουρνουά της Νέας Περάμου συνοδεύτηκε με την κατάκτησή του τουρνουά.
Έτσι ,βρεθήκαμε στο κλειστό γυμναστήριο να πάρουμε μια γεύση από την πορεία της προετοιμασίας και μετά το τέλος της προπόνησης μιλήσαμε με τον νεαρό πασαδόρο μας Άγγελο Γεώργιου ,ο οποίος αποτελεί και το πρώτο δημιούργημα των ακαδημιών της ομάδας μας που στελεχώνει για δεύτερη χρονιά την επαγγελματική μας ομάδα
Α) « Δεύτερη χρονιά στην επαγγελματική ομάδα του Παμβοχαϊκού από την αρχή της προετοιμασίας, ποιες οι εντυπώσεις σου σε σχέση με πέρυσι;»
Οι εντυπώσεις φέτος όπως και από την περσινή χρονιά είναι οι καλύτερες. Γίνεται πολύ σωστή δουλειά στο γήπεδο και το κλίμα είναι ευχάριστο. Ξεκινάμε με καλή ψυχολογία και πολλές προσδοκίες τη νέα σεζόν.
Β) «Ποιο είναι το ημερήσιο πρόγραμμά σου τώρα που άρχισαν και τα σχολεία, και πώς τα καταφέρνεις;»
Έπρεπε να προσαρμόσω τα φροντιστήρια παράλληλα με το σχολείο και τις προπονήσεις, οπότε και κάθε μέρα πριν από την προπόνηση έχω κάποιο μάθημα, ενώ μετά την προπόνηση έχω το χρόνο να διαβάσω τα του σχολείου.
Γ) «Ποιο στόχο έχεις για το μέλλον σου, αλλά και ως αθλητής του βόλεϊ;»
Στόχος μου μετά το σχολείο είναι να περάσω σε κάποια σχολή που μου αρέσει και παράλληλα να συνεχίσω το βόλεϊ στην πόλη όπου θα μένω.
Δ) «Πώς βλέπεις την ομάδα μας φέτος;»
Η ομάδα μας φέτος αποτελείται από έμπειρους αλλά και ταλαντούχους παίκτες. Ο καθένας μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα για να διεκδικήσουμε τους στόχους της φετινής χρονιάς.
Ε) «Πιστεύεις ότι η πρόοδος σου στο βόλεϊ και η συμμετοχή σου στην πρώτη ομάδα του Παμβοχαϊκού θα αποτελέσει κίνητρο για άλλα παιδιά να ασχοληθούν με το βόλεϊ;»
Θέλω να πιστεύω πως ναι, θα αποτελέσει κίνητρο για άλλα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα, που έχει ανάγκη από νέα παιδιά. Επίσης, πιστεύω πως θα αποτελέσει κίνητρο για τα παιδιά που ασχολούνται ήδη με το άθλημα να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Απάντηση