5 ευκαιρίες για πολυτέλεια

0

Κάθε άνθρωπος αξίζει να απολαμβάνει την αίσθηση της πολυτέλειας στις μικρές και μεγάλες στιγμές της ζωής του.  Σήμερα θα καταρρίψουμε το μύθο ότι η πολυτέλεια απευθύνεται μόνο στους προνομιούχους, ξεκινώντας με τη ναυαρχίδα της άνεσης και της χλιδής· τα πολυτελή οχήματα. Θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας; Στο ExotiCars υποσχόμαστε να σας κάνουμε να αισθανθείτε μοναδικοί και να σας εξυπηρετήσουμε με ό,τι μέσα διαθέτουμε, μεταφέροντας σας στον προορισμό σας με άνεση,  ασφάλεια και φυσικά μεγαλοπρέπεια.

Κατά την έξοδο με ένα first class όχημα η ασφάλεια και το κύρος σας κατοχυρώνονται από έναν πεπειραμένο οδηγό, άρτια εκπαιδευμένο σε κάθε συνθήκη οδήγησης  και φυσικά ικανό να σας προσφέρει την αίσθηση χλιδής που δικαιούστε. Στο ExotiCars όλα τα αυτοκίνητά μας έρχονται με επαγγελματίες σοφέρ οι οποίοι είναι ευγενικοί, φιλικοί και χαρούμενοι να ικανοποιήσουν τα αιτήματά σας. 

Ας δούμε λοιπόν 4+1 περιστάσεις που αποτελούν την τέλεια ευκαιρία για να ζήσετε στην πολυτέλεια που δικαιούστε.

Η ημέρα του γάμου σας

Η ημέρα του γάμου σας θα είναι μια από τις πιο σημαντικές και ξεχωριστές ημέρες της ζωής σας. Είναι η στιγμή σας να λάμψετε, φτάνοντας στο χώρο με στυλ. Η υπηρεσία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων γάμου που παρέχουμε στο ExotiCars μπορεί να σας υποσχεθεί ακριβώς αυτό. Θα διακοσμήσουμε, ακόμη, το όχημα που θα επιλέξετε με λουλούδια και κορδέλες, καθιστώντας το, το γαμήλιο αυτοκίνητο των ονείρων σας.

Η αποφοίτησή των παιδιών σας

Ο γιος σας ή η κόρη σας αποφοιτεί έπειτα από πολύ κόπο από το πανεπιστήμιο κι εσείς θέλετε να δείξετε έμπρακτα πόσο περήφανοι είστε, ετοιμάζοντας μία υπέροχη έκπληξη. Εάν η ίδια η ορκωμοσία δεν είναι αρκετά επίσημη, μπορείτε να οργανώσετε ένα πάρτι αποφοίτησης, στο οποίο το παιδί σας θα καταφθάσει με ένα πανέμορφο αυτοκίνητο, στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω του και γνωρίζοντας πόσο σπουδαίο είναι το κατόρθωμά του για εσάς.

Μια ειδική επέτειος

Γιορτάζετε μια ιδιαίτερη επέτειο; Είτε έχετε προγραμματίσει ένα επίσημο δείπνο, είτε μία ρομαντική εκδρομή, η υπηρεσία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων μας, σας εξασφαλίζει την άφιξή σας με άνεση, εντυπωσιάζοντας παράλληλα το έτερον σας ήμισυ. Κάντε το ταξίδι σας ακόμη πιο ρομαντικό, στέλνοντας μας το γαμήλιο τραγούδι που χορέψατε πρώτη φορά ή άλλα τραγούδια που είναι συμβολικά για εσάς και το σύντροφό σας, για να σας συνοδεύσουν στη διαδρομή.

Σημαντικά Γενέθλια

Κοντεύουν τα γενέθλια σας ή τα γενέθλια ενός αγαπημένου σας προσώπου; Νιώστε σαν πραγματικοί VIP, ενοικιάζοντας ένα από τα πολυτελή οχήματα μας για τη μεταφορά σας στο πάρτι. Φανταστείτε τις φωτογραφίες πλάι σε ένα θρυλικό MUSTANG 2.3 ECOBOOST, ένα γραφικό vintage Opel του 1928 ή όποιο άλλο αυτοκίνητο προτιμάτε από το στόλο του http://www.exoticars.gr.

Πολυτελής δεξίωση

Η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου μας είναι επίσης ιδανική για εκδηλώσεις όπως φιλανθρωπικά gala, δεξιώσεις και τελετές απονομής βραβείων. Δεδομένου ότι με αφορμή το event θα φορέσετε τα πιο επίσημα ενδύματά σας και θα λάμψετε, το όχημά σας οφείλει να φανεί εξίσου λαμπερό. Ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο κύρους θα νιώσετε σα διασημότητα και είναι βέβαιο ότι το prestige της βραδιάς θα εκτιναχθεί.

Όποια και αν είναι η εκδήλωση το http://www.exoticars.gr είναι εδώ για να τελειοποιήσει την εμπειρία και να σας προσδώσει την πολυτέλεια που αξίζετε. 

Απάντηση