23χρονη αυτοκτόνησε όταν έμαθαν οι γονείς της ότι είναι συνοδός

0

23χρονη αυτοκτόνησε όταν έμαθαν οι γονείς της ότι είναι συνοδός

Πελάτης-ποδοσφαιριστής αποκάλυψε την αλήθεια στους Λετονούς γονείς της που πίστευαν ότι σπούδαζε σε βρετανικό πανεπιστήμιο

Ένα μοντέλο από την Λετονία βούτηξε στο κενό από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε όταν το πρώην αγόρι της ομολόγησε στην οικογένειά της ότι εκδιδόταν ως συνοδός πολυτελείας.

Η 23χρονη Laura Pahomova έστειλε ένα μήνυμα στον πατέρα της -ο οποίος πίστευε ότι σπουδάζει στο πανεπιστήμιο- λίγο πριν πηδήξει από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου Light Boutique Aparthotel, που βρίσκεται στο κέντρο του Manchester στο οποίο έλεγε: «Αξίζεις μία καλύτερη κόρη».

Η οικογένειά της είχε ενημερωθεί για τις δραστηριότητες της 23χρονης από τον ποδοσφαιριστή Marin Riley ο οποίος ήταν πελάτης της κόρης τους και οι συναντήσεις τους άρχισαν να πυκνώνουν στην πορεία.

«Φοβήθηκα αλλά πλέον δεν φοβάμαι. Είναι δικό μου λάθος. Τίποτα δεν μπορεί να σώσει την ψυχή ή το κορμί μου. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και θα σας προσέχω και εγώ», συμπλήρωσε στο μήνυμά της.

Μόλις ο πατέρας το έλαβε της απάντησε λέγοντάς της πως είναι διατεθειμένος να πληρώσει το εισιτήριο του αεροπλάνου για επιστρέψει αμέσως σπίτι της.

«Όχι έχω εισιτήριο. Σκέφτομαι μόνο την οικογένειά μου. Αξίζεις μία καλύτερη κόρη», του απάντησε.

Παρόλο που η Pahomova είχε προειδοποιήσει τον Riley ότι αν αποκαλύψει το επάγγελμά της στους γονείς της, θα αυτοκτονήσει εκείνος δεν πίστεψε στις απειλές της και ενημέρωσε τους δικούς της για να την βοηθήσουν.

Ο Riley συνελήφθη αμέσως αφού ήταν ύποπτος για τον θάνατο της 23χρονης όμως αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία για την  δίωξή του.

Η 23χρονη αυτοκτόνησε το 2012 ωστόσο σήμερα ήρθαν περισσότερα στοιχεία στην δημοσιότητα μιας και αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται η δίκη.

Leave a Reply