Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των γηπέδων τένις στον χώρο που βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο Βραχατίου, εκεί όπου φιλοδοξία του Δημάρχου Βέλου Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου αθλητικού κέντρου που θα συνδυάζει το κλειστό και τα ανοιχτά γήπεδα τένις.
Το έργο αφορά την κατασκευή δύο γηπέδων, σε περιφραγμένο χώρο, τα οποία στην συνέχεια μάλιστα θα φωτιστούν ώστε να μπορούν να αγωνίζονται οι αθλητές του τένις και τη νύχτα. Μένουν ελάχιστες εργασίες μόνο, για την τοποθέτηση των φιλέ. 


Στη συνέχεια, ο δήμος αναμένεται να κατασκευάσει ένα ακόμα γήπεδο τένις, με εξέδρες μάλιστα στις δύο πλευρές, ώστε να μπορούν εκεί να γίνονται και αγώνες, ενώ ο συνολικός περιβάλλον χώρος του αθλητικού κέντρου, θα ολοκληρωθεί με την κατασκευή χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, την διαγράμμισή του και την σήμανση στην είσοδο.
Στην Ευαγγελίστρια


Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ανακατασκευή της πλατείας στην Ευαγγελίστρια. Ήδη τα συνεργεία του ανάδοχου εργολάβου εργάζονται συνεχώς προκειμένου το έργο να έχει παραδοθεί στους χρόνους του και να αποδοθεί στους δημότες πριν το Πάσχα.