Ζωντανή μετάδοση από την Rap Media του τελικού κυπελου Κορινθίας. Ανακοίνωση συνεργασίας με Κόρινθος 06

0

Η Rap Media στο πλαίσιο της αναβάθμισης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, θα μεταδώσει ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά τον τελικό κυπέλλου ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ μεταξύ των ομάδων ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 και ΗΡΑΚΛΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15/3/17 και ώρα 15.00. O αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ραδιοφωνικό σταθμό eco radio 87,9 fm καθώς και από το Web Τv της Rap Media, μέσω της ιστοσελίδας της

http://rapmedia.gr/tv/

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06- RAPGROUP ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


-ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο κ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ.
Ο όμιλος επιχειρήσεων Rapgroup, είναι ένας εξαιρετικά ανταπτυσσόμενος επειχηρηματικός φορέας που επενδύει στην οικολογία,στο περιβάλλον,στην διαχείριση αποριμμάτων όπως και τον πολιτισμό.
Η δράση της οικογένειας Ραψωματιώτη έχει προ πολλού αποκτήσει περιφερειακή δυναμική και λόγω της τεχνογνωσίας που διαθέτει συγκαταλέγεται στους σημαντικούς παράγοντες της περιφερειακής αγοράς.
Η Rapgroup, μέσα απο τις θυγατρικές της εταιρείες συνεχίζει να επενδύει στην τοπική κοινωνία.
Η Κόρινθος 2006, νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον μεγάλο χορηγό της ομάδας κ.Δημήτρη Ραψωματιώτη για την πολύ μεγάλη στήριξη που έχει παράσχει στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδας μας
Ο κ.Δημήτρης Ραψωματιώτης είναι ο επίσημος καλεσμένος της Κορίνθου 2006 στον αυριανό τελικό του κυπέλλου που θα γίνει στο γήπεδο του Ζευγολατιού.
Η στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στην Κόρινθος 2006 και την Rapgroup, για την ανάπτυξη των Ακαδημιών και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αποτελεί κορυφαία επιλογή και των δύο πλευρών.
Η ευαισθησία του κ.Ραψωματιώτη βοηθήσει το μέλλον του αθλητισμού που είναι τα παιδιά αποτελεί εγγύηση για την περαιτερω ανάπτυξη των Ακαδημιών μας.
Οσο υπάρχουν τέτοιες Κορινθιακές εταιρείες μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον.
Η Κόρινθος 2006, σύντομα θα παρουσιάσει ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου σε συνεργασία με φορείς της πόλης της Κορίνθου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ

Leave a Reply