Ζιγκολό στην Αθήνα: Γιατί έχουν πέραση

0

Γυναίκες με υψηλό εισόδημα ψάχνουν «τούρμπο» σύντροφο για super κρεβάτι! Ανατροπές στην ερωτική  συμπεριφορά των Ελληνίδων φέρνει η παρατεταμένη οικονομική κρίση, καθώς νέα έρευνα από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο δείχνει ότι αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι κυρίως ασφάλεια και πίστη από τον σύντροφό τους, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τους γυμνασμένους κοιλιακούς!

Ειδικά οι γυναίκες των δυτικών προαστίων Αττικής αποζητούν καλό εραστή σε ποσοστό μόλις 20%, σε αντίθεση με εκείνες (άνω του 50%) στα βόρεια προάστια που ψάχνουν για «αξέχαστο» κρεβάτι!

Η έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου, αφορά τα αποτελέσματα της μακροχρόνιας μελέτης του ινστιτούτου για τις προτιμήσεις και τις επιλογές των σημερινών Ελληνίδων αναφορικά με την ερωτική ζωή τους.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε σε τρεις φάσεις (2008, 2013 και 2016) σε δείγμα 600 γυναικών ηλικίας από 25 έως 45 χρόνων, μέσης και ανώτερης μόρφωσης. Στο δείγμα επιλέχτηκαν γυναίκες από τα δυτικά και τα βόρεια προάστια με μηνιαία εισοδήματα έως 1.000 ευρώ και άνω των 2.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο ρομαντισμός έχει δώσει τη θέση του στον ρεαλισμό ως κριτήριο επιλογής συντρόφου. Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι οι γυναίκες με χαμηλότερα εισοδήματα αναζητούν κυρίως την ασφάλεια, ενώ δηλώνουν σε ποσοστό μόλις λίγο πάνω από 20% ότι τις ενδιαφέρει η καλή σ ξουαλική ζωή.

Αντίθετα, οι γυναίκες των βορείων προαστίων, με τα υψηλότερα εισοδήματα, εξακολουθούν σε ποσοστό άνω του 50% να θεωρούν την καλή ερωτική ζωή βασικό συστατικό της σχέσης τους. Ωστόσο, ακόμη κι αυτές έχουν επηρεαστεί από τη γενικευμένη ανασφάλεια και θέλουν ο σύντροφός τους να τις κάνει να αισθάνονται ασφαλείς.

«Τα βασικά ένστικτα»

«Τα κριτήρια επιλογής ερωτικών συντρόφων δεν είναι αυτά του Βαλεντίνου, όπου το ροζ και το κόκκινο κρύβουν τα βασικά ένστικτα επιλογής και επιβίωσης» σχολιάζει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και προσθέτει:

«Η ανώμαλη προσγείωση στην πραγματική οικονομία έκανε τις γυναίκες να σκεφτούν πως οι πρίγκιπες δεν υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ και πως ασφαλής επιλογή είναι η σιγουριά, η εμπιστοσύνη και η αμοιβαία εκτίμηση, βάζοντας στο χρονοντούλαπο τον έρωτα, που συνήθως δεν γεμίζει τα άδεια στομάχια».

Το σαδομαζοχιστικό κρεβάτι καταπολεμά το στρες!

Το κρεβάτι αλά «50 αποχρώσεις του Γκρι» μπορεί να φαντάζει ταμπού, ωστόσο κάνει καλό σε ψυχή και σώμα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν ειδικοί, οι οποίοι -επικαλούμενοι παλιότερες σχετικές έρευνες- τεκμηριώνουν τα διάφορα οφέλη του σαδομαζοχιστικού, όπως αυτό της καταπολέμησης του στρες.

Έρευνα του 2009 έδειξε ότι τόσο οι «αφέντες» όσο και οι «σκλάβοι» έχουν συστηματικά χαμηλότερα επίπεδα κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες, στον οργανισμό τους έπειτα από τέτοια σ ξουαλική δραστηριότητα. Επιπλέον, σύμφωνα με τη δρα Σάντρα Λα Μοργκέζ από τη Νέα Υόρκη, ειδικό σε θέματα κρεβάτιου, αυτού του είδους η επαφή μπορεί να προκαλέσει αίσθηση ευεξίας, επειδή η δραστηριότητα ενεργοποιεί το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπου, δηλαδή το δέρμα, το οποίο επηρεάζει έντονα τον εγκέφαλο.

Κακοποίηση (δώσε μου πόνο)

Έρευνα του 2013 έδειξε ότι οι συμμετέχοντες σε σαδομαζοχιστικό κρεβάτι είναι λιγότερο νευρωτικοί, πιο εξωστρεφείς και επηρεάζονται λιγότερο από την απόρριψη. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ήταν πιο επίμονοι.

Συνήθως το σαδομαζοχιστικό κρεβάτι συνδέεται με κακοποίηση, ωστόσο οι ψυχολόγοι και οι ψυχοθεραπευτές επισημαίνουν ότι δεν είναι αυτός ο κανόνας. «Υπάρχουν άνθρωποι που συμμετέχουν σε τέτοιες σ ξουαλικές επαφές και έχουν δεχθεί επίθεση ή έχουν τραυματιστεί ψυχολογικά στο παρελθόν; Ε, με τον ίδιο τρόπο υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πιο ήπιου τύπου κρεβάτιου και έχουν τραυματιστεί σ ξουαλικά στο παρελθόν. Είναι εξίσου “επιζήσαντες” με αυτούς της κοινότητας της διαστροφής» εξηγεί ο Κάρι Κούπερ, σ ξολόγος από τη Νέα Υόρκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζιγκολό Αθήνα

Τι λέει όμως ένας ζιγκολό από ξένο πρακτορείο;

Ο Tommy είναι 40 ετών. Μυώδης, περιποιημένος, με τρόπους. Εργάζεται σαν συνοδός για κυρίες στην εταιρεία Cowboys4Angels, ζιγκολό, με δυο λόγια, αλλά 100% νόμιμος (ο Garren James, ιδρυτής της εταιρείας, λέει πως ό, τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες μεταξύ δύο συναινούντων ενηλίκων δεν αφορά κανέναν, αρκεί να έχουν πληρωθεί οι φόροι).

Ο Tommy ασχολείται με το επάγγελμα από το 2009. «Εκείνη την εποχή, είχα ήδη την κόρη μου, ήμουν σε μια σχέση, αλλά τα χρήματα από το modeling ήταν λίγα και όχι standard», λέει. «Και όταν ο Garren μου ζήτησε να εργαστώ στους Cowboys4Angels του είπα: “Αδερφέ, έχω οικογένεια, δεν μπορώ να το κάνω αυτό”. Ένα χρόνο μετά, πήγα μόνος μου και τον βρήκα. “Δέχομαι”, του είπα. Ο τραπεζικός μου λογαριασμός είχε πιάσει πάτο. Και ήθελα η κόρη μου να πάει σε ένα καλό κολέγιο».

«Αφού έχω τόση πέραση, γιατί να μην πληρώνομαι αδρά γι’ αυτό»;

Ποιες γυναίκες προσλαμβάνουν έναν συνοδό; Κυρίως, οι παραμελημένες. «Οι περισσότερες θέλουν κάποιον που να δίνει προσοχή σε αυτά που τους λένε -οι άντρες τους είναι συνήθως πολυάσχολοι και αυτές καταλήγουν για ώρες ή μέρες μόνες στη βεράντα πίνοντας σαμπάνια και τζιν», λέει ο Tommy και συνεχίζει: «Κάποιες είναι εύπορες χήρες ή ζωντοχήρες με γενναία διατροφή. Το εύκολο μέρος της δουλειάς μου είναι η καλή επαφή που έχω με αυτές τις κυρίες, η επικοινωνία και η απλοχεριά τους -εκτός από τη νόμιμη αμοιβή- εισπράττω και πολλά, ακριβά δώρα. Το δύσκολο μέρος της δουλειάς είναι τα ταξίδια και οι συχνές απουσίες από το σπίτι. Μπορεί ένα Σαββατοκύριακο να πρέπει να συνοδέψω τρεις κυρίες, κάθε μια με ξεχωριστό ραντεβού. Την επόμενη εβδομάδα ίσως πρέπει να ταξιδέψω με κάποια από αυτές έως την Τουρκία, τα ελληνικά νησιά ή το Παρίσι. Υπάρχουν μήνες που βλέπω την κόρη μου μόνο 1-2 μέρες κι αυτές καθημερινές».

«Οι άνδρες συνοδοί είναι πολύ πιο συναισθηματικοί σε σχέση με τις γυναίκες του επαγγέλματος»

«Υπάρχει μια έντονη αμηχανία την ώρα που πρέπει να αποχωρήσω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Έχοντας περάσει ένα διήμερο με μια γυναίκα όπου τις περισσότερες φορές είναι πολύ ενδιαφέρουσα και σαν χαρακτήρας, το συναίσθημα με κυριεύει. Αυτές, δείχνουν σχεδόν πάνταερωτευμένες και μου το μεταδίδουν πολύ έντονα», εξομολογείται ο Tommy. «Οι γυναίκες συνοδοί είναι πιο σκληροί επαγγελματίες -γλυκόλογα, χάδια, γδύσιμο, κρεβάτι, πληρωμή, αντίο. Οι άνδρες συνοδοί είναι υποχρεωμένοι να κατακτήσουν τη γυναίκα, να παίξουν με το συναίσθημα και να τις κάνουν να νιώσουν μοναδικές. Και κάτι ακόμη: οι γυναίκες συνοδοί μπορούν εύκολα να υποδυθούν έναν οργασμό, αλλά ο άνδρας συνοδός οφείλει να το αποδείξει με μια γενναία στύση. Και αυτό προϋποθέτει συναισθηματικό δέσιμο τις περισσότερες φορές -εκτός από λίγο Viagra», λέει ο Tommy.

«Η ομορφιά σε μια γυναίκα χτίζεται με τα χρόνια»

Αν κάποια πελάτισσα δεν είναι αρκετά ελκυστική, ο Tommy πρέπει να κάνει την υπέρβαση. «Θα βρω ένα σημείο του σώματός της ή μια έκφραση του προσώπου της που πραγματικά την αναδεικνύει και θα επενδύσω σ’ αυτό. Έχω συναναστραφεί με νεότερες γυναίκες, αληθινά ποθητές αλλά καθόλου θερμές. Και από την εμπειρία μου με μεγαλύτερες γυναίκες έχω πλέον διαπιστώσει ότι το ποθητό κορμί ή το νεανικό δέρμα δεν κάνει μια γυναίκα αρχόντισσα στο κρεβάτι», λέει ο Tommy. «Έχω φτάσει σε σημείο να πω: “Ανυπομονώ να σας ξαναδώ” και το εννοούσα. Και εκείνη η γυναίκα ήταν πολύ πάνω από τα 50. Αλλά ήταν μια κυρία με τρόπους, λέγειν και χαμόγελο που σε σκλάβωναν».

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζιγκολό Αθήνα

«Με έχει προσλάβει άνδρας σύζυγος, απλά για να ανεβάσω το ηθικό της γυναίκας του η οποία είχε μόλις γεννήσει και δεν ένιωθε ποθητή.Μου ζήτησε να τη φλερτάρω σε ένα μπαρ που πήγαινε η σύζυγος με φίλες της, μόνο και μόνο για να ανεβάσω την αυτοπεποίθησή της. Τη φλέρταρα, υποκρίθηκα τον ερωτοχτυπημένο, χορέψαμε, της μιλούσα λες και ήταν η γυναίκα της ζωής μου και έφυγα πριν αυτή αρχίσει να με χουφτώνει για τα καλά», λέει ο Tommy.

«Υπήρχε μια άλλη κυρία, της οποία το σώμα ήταν καμένο από τη μέση και κάτω εξαιτίας ατυχήματος. Φυσικά δεν τέθηκε ζήτημα κρεβατιού. Απλά ζητούσε έναν άνδρα να την κάνει ευτυχισμένη με την παρουσία του δίπλα της για μερικές ώρες σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ok, υπήρξε στοματικό…».

«Επίσης, με έχουν προσλάβει γυναίκες απλά για να περπατήσουμε μαζί στο λόμπι ενός ξενοδοχείου με σκοπό να μας δουν όσοι άνδρες υπήρχαν εκεί γύρω ώστε να θεωρηθεί αρκούντως ποθητή».

«Αγαπώ την οικογένειά μου. Και δουλεύω μόνο γι’ αυτήν»

«Προσπαθώ να κρατήσω ισορροπίες στη ζωή μου και κυρίως να είμαι καλός πατέρας. Ευτυχώς, είμαι σε θέση να γνωρίζω πως η εξάχρονη κόρη μου θα αποκτήσει τις καλύτερες σπουδές χάρη στα λεφτά που αποταμιεύω. Και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Ίσως μερικές φορές με πιάνουν ενοχές και αμφιβολίες. Αλλά όσο βλέπω τις πελάτισσες ευχαριστημένες, κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει ότι βγάζω με άτιμο τρόπο τα λεφτά μου. Πόσο θα διαρκέσει αυτό; Μέχρι να μεγαλώσουν πολύ οι πελάτισσές μου. Αλλά και πάλι θα με ζητούν. Έχουμε πλέον δεθεί για τα κ��λά», λέει ο Tommy.

πηγή Youweekly.gr

Leave a Reply