Ζαχαρόπουλος: Επί τέλους -ΤΕΛΟΣ 

0

-Μετά από αγώνα και προσπάθειες πολλών ετών το βυθισμένο ιδιωτικό σκάφος στο Αλιευτικό Καταφύγιο της πόλης του Κιάτου απομακρύνθηκε.

-Η μασκότ και η ατραξιόν της περιοχής που είχε «δέση» με την νέα ταυτότητα της πόλης και της περιοχής ευτυχώς δεν θα την συναντήσουμε πάλι στο αλιευτικό καταφύγιο. Παραμένει όμως η ανίκανη και ανύπαρκτη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων και ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής, για να μας θυμίζουν το κατάντημα της πόλης και της περιοχής.

-Πολύ σύντομα όμως την απομάκρυνση του ιδιωτικού σκάφους θα ακολουθήσει στις επόμενες εκλογές, από τις επιλογές των πολιτών και η απομάκρυνση του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων για να απαλλαγεί ο τόπος από την ανικανότητα και την ανυπαρξία τους.

-Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων παρακολουθούν με απογοήτευση τον κατήφορο που έχει πάρει ο τόπος μας από την ανυπαρξία της Δημοτικής αρχής, σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών, της περιοχής και του Δήμου γενικότερα.

-Υ.Γ. Οφείλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Λιμενάρχη του Λιμεναρχείου Κορίνθου για την συμβολή του στην απομάκρυνση, από το Αλιευτικό Καταφύγιο της πόλης του Κιάτου, του ιδιωτικού σκάφους.

Νικόλαος Ζαχαρόπουλος

Απάντηση