Υπόθεση Γιακουμάκη: «Η οικογένεια Γιακουμάκη βλέπει φαντάσματα» λένε οι συνήγοροι

0

Στο τέλος οδεύει η πολύκροτη δίκη Γιακουμάκη καθώς την Παρασκευή αναμένεται η τελική απόφαση. Μετά τον Εισαγγελέα που ήταν καταπέλτης χαρακτηρίζοντας «αγέλη» και «άτυπη συμμορία» τους κατηγορούμενους και προτείνοντας την ενοχή 8 από τους 9, ακολούθησαν οι αγορεύσεις των δικηγόρων με σκληρές εκφράσεις. Όπως τόνισε, σύμφωνα με το epirus-tv.gr, συνηγόρος κατηγορουμένου σε αγόρευσή της αναφερόμενη στο περιστατικό με τη  ντουλάπα το υποβάθμισε λέγοντας πως ο Βαγγέλης οικειοθελώς είχε μπει στη ντουλάπα και όχι δια της βίας ενώ χαρακτήρισε το περιστατικό ως έναν «αστεϊσμό».

Την κατάθεση της εγκύου και πρώην συμφοιτήτριας του Βαγγέλη Γιακουμάκη  σχολίασε η επόμενη συνήγορος στην αγόρευσή της, υπογραμμίζοντας ότι εκτός από ένα περιστατικό που όπως η ίδια είπε ήταν παρούσα, όλα τα υπόλοιπα τα άκουσε από φήμες.

«Γινόταν παιχνίδι πραγματικά, ίσως κάποιες φορές ξέφευγαν από την πλάκα όμως το συμμάζευαν» είπε η συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων απευθυνόμενη στην Έδρα.

«Η οικογένεια Γιακουμάκη βλέπει φαντάσματα»

Ένας ακόμα συνήγορος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του εντολέα του προς την οικογένεια Γιακουμάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια πράγματι πρέπει να πάρει απαντήσεις. Εκφράζω τα συλλυπητήρια εκ μέρους του εντολέα μου. Η οικογένεια Γιακουμάκη όμως βλέπει “φαντάσματα” Το ίδιο θα έκανα και εγώ στη θέση τους. Ξέρετε τι λένε στην Κρήτη ;Tόσο άβουλος και έρμαιος των Κρητικών ήταν ο Βαγγέλης; Αυτό πρέπει να περάσουμε προς τα έξω; Έχει γίνει ρεζίλι η Κρήτη».

Αναφερόμενος στις λέξεις «καζούρα» και «πλάκα» επισήμανε πως τις λέξεις αυτές δεν τις λένε οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων αλλά τις είχε  αναφέρει στην κατάθεσή της η μητέρα του αείμνηστου Βαγγέλη.

Πατέρας Γιακουμάκη: «Δικαίωση η πρόταση του Εισαγγελέα»

Όπως ανέφερε την Τρίτη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρέας Γιακουμάκης, «Για εμένα η πρόταση του εισαγγελέα είναι μία δικαίωση για το παιδί μου. Για να φανούν οι αξίες ενός ανθρώπου έπρεπε να χαθεί». «Μιλούν για πλάκες, ενώ στην ουσία προκάλεσαν κακό στο παιδί μας. Όλα όσα ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι και οι μάρτυρες, ότι ενεργούσαν δηλαδή σαν φίλοι αποδείχθηκε ότι ήταν ψέμα. Ο Βαγγέλης ήξερε και είχε αξίες, αυτοί επιβεβαιώθηκε ότι δεν έχουν τίποτα», πρόσθεσε ο Ανδρέας Γιακουμάκης.

Πηγή: neakriti.gr

Leave a Reply