Χωρίς φώτα για μία εβδομάδα το κομμάτι-“καρμανιόλα” της Πατρών – Πύργου!

0

patron_578_355

Την αγανάκτησή τους για την αδράνεια των αρμοδίων υπηρεσιών, σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση της βλάβης στην ηλεκτροδότηση της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Αλλισού, επισημαίνει με επιστολή του ο εκπολιτιστικός σύλλογος της περιοχής.

Στην επιστολή η οποία απευθύνεται στον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, τον Πρόεδρο ΤΔ Άνω Αλισσού και τον Πρόεδρο ΤΔ Κάτω Αλισσού μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

“Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι εδώ και μία εβδομάδα τα φώτα επί της νέας εθνικής οδού στο ύψος του Αλισσού (πλησίον κτίριο Κομνηνού), δεν λειτουργούν, με αποτέλεσμα να υπάρχει πυκνό σκοτάδι και να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος γιατί εκτός των οχημάτων, διασχίζουν τον δρόμο και κάποιοι πεζοί λόγω έλλειψης πεζογέφυρας.

Παρακαλούμε όπως ενεργήσατε άμεσα. Ακόμα θα θέλαμε να ζητήσουμε τρία κάτοπτρα, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, τα οποία να τοποθετηθούν το ένα διασταύρωση Άνω και Κάτω Αλισσού ( παλαιό ελαιοτριβείο ), το δεύτερο από παλαιό εθνικό δρόμο, σημείο Σουλελέ με κατεύθυνση προς Κάτω Αλισσό, μετά την γέφυρα ακριβώς που πηγαίνουμε στο χωριό και το τρίτο μετά τον κεντρικό ναό της Αγία τριάδας στον Άνω Αλισσό, 400 μέτρα μετά, με κατεύθυνση προς Κάτω Αλισσό, πλησίον εκεί που χωρίζουν οι δρόμοι. Ευελπιστούμε κύριε αντιπεριφεριάρχη να κινητοποιηθείτε άμεσα για να αποφύγουμε ατυχήματα”.

Πηγή: PatrasTimes

Leave a Reply