Χρυσό βραβείο στην ΕΛ.ΑΣ. για την εφαρμογή Cyberkid

0

xruso-brabeio-stin-elas-gia-tin-efarmogi-cyberkid.w_l

Η εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας Cyberkid της ΕΛ.ΑΣ. βραβεύτηκε την περασμένη Πέμπτη με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη εφαρμογή όσον αφορά στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη».

Το βραβείο απένειμε στο ξενοδοχείο Κάραβελ το «Mobility Forum & Apps Awards 2015», που είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση απονομής βραβείων που αφορούν applications στην Ελλάδα.

Το Cyberkid έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή στο χώρο των έξυπνων εφαρμογών συμβάλλοντας στην ενημέρωση γονιών και παιδιών ηλικίας μέχρι 12 ετών για τους κινδύνους του διαδικτύου. Δίνει, επίσης, τη δυνατότητα στους χρήστες να επικοινωνούν άμεσα και σε πραγματικό χρόνο (real time) σε περίπτωση διαδικτυακού κινδύνου ή απειλής με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ο κ. Σφακιανάκης είχε την ιδέα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να συμμετέχει φέτος στη διοργάνωση αλλά κανείς δεν περίμενε ότι το CYberkid θα φτάσει στην κορυφή ξεπερνώντας εξαιρετικές εφαρμογές μεγάλων τραπεζών της Ελλάδας, κορυφαίων ασφαλιστικών φορέων, οργανισμών τηλεπικοινωνιών και δικτύων, όπως και αναγνωρισμένων ιδιωτικών εταιρειών που διαπρέπουν στον τομέα του εμπορίου.

Leave a Reply