Χριστουγεννιάτικα δέντρα με κουτιά από γάλα σε σταθμούς του μετρό

0

 

Χριστουγεννιάτικα δέντρα με κουτιά από γάλα σε σταθμούς του μετρό

Εκτός από γάλα όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν: βρεφικά γάλατα (σκόνη), παιδικές τροφές, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, ζάχαρη

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο με κουτιά από γάλα, θα στολίσουν και φέτος στον χώρο πολλαπλών χρήσεων στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, αλλά και στους σταθμούς Ελληνικό και Πειραιάς, οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με τις Συγκοινωνίες Αθηνών.

«Τα φετινά Χριστούγεννα γινόμαστε ακόμη περισσότεροι και συγκεντρώνουμε πιο πολύ γάλα από ποτέ. Μετακινηθείτε με τις Συγκοινωνίες Αθηνών, και ελάτε με τα παιδιά σας την ερχόμενη Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στους σταθμούς Σύνταγμα, Ελληνικό και Πειραιάς, στον πιο ξεχωριστό στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

«Αντί για στολίδια όμως, φέρτε μαζί σας τουλάχιστον ένα κουτί γάλα, για να φτιάξουμε όλοι μαζί το πιο μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, για όλα εκείνα τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη και που ονειρεύονται, πως φέτος ο Αϊ Βασίλης μπορεί να τους φέρει ένα ζεστό ποτήρι γάλα».

Εκτός από γάλα όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν: βρεφικά γάλατα (σκόνη), παιδικές τροφές, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, ζάχαρη.

Leave a Reply