Χαρδούβελης: Οι μεταρρυθμίσεις μονόδρομος για τη νέα κυβέρνηση

0

Γκίκας ΧαρδούβεληςΟποιαδήποτε κυβέρνηση κι αν προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα πρέπει να έχει σταθερό προσανατολισμό την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων, καθώς διαφορετικά θα τεθούν σε κίνδυνο οι θυσίες των πολιτών, τόνισε το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ελληνο-αμερικανικού Επιμελητηρίου.

«Αν δε βοηθήσουμε όλοι, ξεχάστε τα χρόνια πόνου που περάσαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χαρδούβελης υπογράμμισε την ανάγκη ολοκλήρωσης της τελευταίας αξιολόγησης του προγράμματος και της συνέχισης των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

Επεσήμανε ακόμη ότι η ύπαρξη θεσμών, εν γένει στο δημόσιο τομέα, είναι αυτό που διαχωρίζει τα ανεπτυγμένα κράτη και σημείωσε την ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων στη Δικαιοσύνη και την Παιδεία.

Από την πλευρά του Επιμελητηρίου επισημάνθηκε το ίδιο θέμα, δηλαδή η σταθερή διατήρηση του προσανατολισμού στις μεταρρυθμίσεις.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/273756/hardouvelis-oi-metarruthmiseis-monodromos-gia-ti-nea-kuvernisi/#ixzz3Pcn1BjqW

Leave a Reply