Προγνωστικά Στοιχήματος – Χαρακτηριστικά μιας Καλής Ιστοσελίδας

0

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ψάξει κάποιος που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το στοίχημα και να καταφέρνει να βγάλει κάποια χρήματα από αυτό με σχετική σταθερότητα είναι να βρει μια καλή πηγή για προγνωστικά στοιχήματος, με βάση τα οποία θα κατευθύνει και τα στοιχήματα του. Στις μέρες μας, μία από τις καλύτερες πηγές προγνωστικών είναι σίγουρα το internet αφού τα στοιχηματικά sites αλλά και τα sites αθλητικού περιεχομένου παρέχουν συνέχεια προβλέψεις και προγνωστικά τα οποία μάλιστα και ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο.

Το πρόβλημα με τα sites για το στοίχημα όμως είναι ότι εξαιτίας του πόσο δημοφιλές είναι το στοίχημα, υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες τέτοιες στο διαδίκτυο και μιλάμε μόνο γι’ αυτές που είναι στα Ελληνικά. μια απλή έρευνα στο Google θα φέρει πάρα πολλά αποτελέσματα και αυτό είναι πρόβλημα για έναν πολύ απλό λόγο: δεν είναι όλες οι πηγές προγνωστικών το ίδιο καλές. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να βρει κανείς μια πηγή που να δίνει σωστά προγνωστικά με σχετικά καλή συχνότητα, σε αντίθετη περίπτωση ο παίκτης μπορεί να έχει σημαντικές απώλειες. Ας δούμε λοιπόν πως μπορείτε να καταλάβετε ποιο είναι το #1 site για προγνωστικά στοιχήματος.

Μελετήστε το ιστορικό της

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να καταλάβετε αν μια ιστοσελίδα δίνει καλά προγνωστικά, είναι να μελετήσετε το παρελθόν της. Τι σημαίνει αυτό; Με απλά λόγια, θα πρέπει να δείτε τι προβλέψεις έχει δώσει για παρελθοντικά παιχνίδια και αν αυτές όντως επαληθεύτηκαν. Εννοείται ότι μερικές επιτυχημένες προβλέψεις δεν αρκούν, καλό θα είναι να διαβάσετε και την αιτιολογία προκειμένου να καταλάβετε αν όντως οι προβλέψεις βασίστηκαν σε σωστά δεδομένα κι έρευνα ή αν απλά είναι προϊόν τύχης. Η προσωπική σας κρίση θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό το στάδιο. Όσο καλύτερο είναι το ιστορικό μιας ιστοσελίδας, τόσο πιο αξιόπιστη είναι.

Δείτε αν έχει κι άλλα άρθρα

Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι ένας εύκολος τρόπος για να μαζέψει κλικ μια ιστοσελίδα και να βγάλει εύκολα και γρήγορα αρκετά χρήματα. Δεν είναι σπάνιο λοιπόν κάποιες ιστοσελίδες να «δανείζονται» προγνωστικά άλλων σελίδων ή να δίνουν προβλέψεις το λιγότερο «τσαπατσούλικες» προκειμένου απλά να κερδίσουν κλικ λέγοντας ότι έχουν προγνωστικά για το τάδε ή το δείνα ματς. Μία ποιοτική ιστοσελίδα στοιχήματος δεν θα έχει μόνο προγνωστικά. Θα έχει και χρήσιμα ή οδηγούς που θα βοηθήσουν τους παίκτες να εξελιχθούν και να παίζουν καλύτερα και πιο επιτυχημένα δελτία. Μείνετε λοιπόν μακριά από τις «ξερές» προβλέψεις.

Καλός σχεδιασμός = ποιότητα

Όπως είπαμε και πριν, είναι πολύ εύκολο για κάποιον που γνωρίζει κάποια πράγματα για το διαδίκτυο να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα προγνωστικών στοιχήματος για να κάνει μία αρκετά μεγάλη και γρήγορη αρπαχτή. Σε αυτή τη περίπτωση είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα δώσει και ιδιαίτερη σημασία στο design της ιστοσελίδας του αφού κάτι τέτοιο απαιτεί χρόνο και χρήμα, κάτι που δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με τη λογική της αρπαχτής. Αν λοιπόν ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας σας φαίνεται κακός – αν ας πούμε δεν παίζει καλά στο κινητό ή το τάμπλετ σας – τότε σίγουρα ο δημιουργός της δεν την παίρνει στα σοβαρά και αυτό σημαίνει απλά ότι ούτε εσείς θα πρέπει να την πάρετε στα σοβαρά.

Προσοχή στα μεγάλα λόγια

Δεν είναι σπάνιο μια ιστοσελίδα με προγνωστικά να υπόσχεται τεράστια ποσοστά επιτυχίας, κάποιες φορές ακόμη κι 100%! Εννοείται ότι κάτι τέτοιο είναι εκ φύσης αδύνατο. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί 100% επιτυχία προβλέψεων, αν μπορούσε τότε θα ήταν εκατομμυριούχος. Μία ιστοσελίδα που σέβεται τον εαυτό της και θέλει να προσφέρει ποιότητα στους αναγνώστες της δεν θα κάνει τέτοιος τρελούς ισχυρισμούς και θα αναφέρει με ειλικρίνεια τα ποσοστά επιτυχίας της. Δηλώσεις περί εξωπραγματικών ποσοστών επιτυχίας είναι συνήθως υπερβολές οι οποίες δείχνουν και μια απελπισία και είναι από τα πρώτα σημάδια μιας ιστοσελίδας για αρπαχτή.

Απάντηση