Χάος στη Βουλή με τον Σ. Θεοδωράκη – Όρθιοι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του

0

theodorakis_568_355

Τεράστια ένταση υπήρξε στην Ολομέλεια της Βουλής για το δημοψήφισμα, όταν ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως “δεν ζούσατε ποτέ από την εργασία σας, ζούσατε από τη μισθοδοσία του κόμματος”.

Η ατάκα αυτή ξεσήκωσε θύελλλα αντιδράσεων στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι όρθιοι φώναζαν και ζητούσαν από τον κ. Θεοδωράκη να ανακαλέσει, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Μάταια προσπαθούσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Μητρόπουλος να τους σταματήσει να φωνάζουν, αλλά κανείς δεν άκουγε τίποτα.

Μάλιστα, η ένταση δεν έμεινε εκεί. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν κατά των βουλευτών του Ποταμιού και όλοι όρθιοι σχεδόν έβριζαν ο ένας τον άλλον. Παρά το γεγονός πως ο κ. Μητρόπουλος απείλησε να διακόψει τη συνεδρίαση εκείνοι δεν άκουγαν τίποτα.

Όταν άρχισαν τα πνεύματα να ηρεμούν τότε ο κ. Θεοδωράκης επανήλθε και έβαλε νέες φωτιές. Είπε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πως “είστε κομματικοί υπάλληλοι που πληρωνόντουσαν από το κράτος και που φιλοδοξούσαν να γίνον κυβερνητικοί υπάλληλοι”.

Leave a Reply